Kosančićev venac- Beogradski Monmartr
Foto: Promo

Kosančićev venac- Beogradski Monmartr

Beograd -

Svako ko je ikada prošetao po Kosančićevom vencu poželeo je bar na trenutak da ovde svije svoje gnezdo, da stanujući na ovom mestu tako bogatom istorijom, umetnošću, kraljevskim prestižom, sa najboljom lokacijom u prestonici, upija svu tu energiju i svom svakodnevnom životu doda još jednu značajnu dimenziju. Ipak ,ova razmišljanja su uglavnom ostala u domenu mašte usled ograničenog izbora i mogućnosti za kupovinu stana na ovoj lokaciji.

Odlična vest je da nečiji snovi zaista mogu da postanu stvarnost i da ne samo da će moći da investiraju u svoj dom na ovom prestižnom mestu, nego će to biti visoko luksuzni stambeni objekat, kakve ovakva premium lokacija zapravo i zaslužuje. Preko puta bivše biblioteke koja je stradala još u bombardovanju Beograda pred sam početak II svetskog rata kod nas, u komšiluku sa kućom Milutuna Milankovića i kućama raznih umetnika koji su ovde imali svoje galerije, na broju 21 u tzv. Montmartre Beogada, gradi se premium stambeni objekat ROYAL ART RESIDENCE & SPA.

Luksuzni koncept Maison Royale koji nosi duh Pariza primenjen je nakon Vračara i na Kosančićevom vencu, možda i najlepšem mestu u Beogradu. Kosančićev venac kao da je grad za sebe, kvart u kojem se vraćate i u bogatu prošlost kojom odiše ovo mesto, zbog svog retro izgleda svih objekata sa popločanim putem koji ih spaja. ROYAL ART RESIDENCE & SPA luksuzni stambeni objekat se potpuno uklapa u ovo okruženje, a svojim budućim stanarima će pružiti vrhunski komfor posedujući spa centar, bazen, teretanu (na nivou -2) kao i garaže (na nivou -1). Fasade ovog objekta uklapajući se savršeno u okruženje biće od klesanog kamena sa velikim francuskim balkonima i prostranim terasama orijentisanim ka sunčanoj jugozapadnoj strani. Kako bi se podržao duh francuske prestonice i unela životnost u kameno okruženje, balkoni će biti opremljeni žardinjerama sa raznobojnim cvećem, koje će posedovati sistem ,,kap po kap’’ za navodnjavanje. Dodatnu vrednost čini pogled sa ovih balkona i terasa na reku i grad kao na dlanu.

Ekskluzivna vest je da je ovo verovatno poslednja prilika da postanete vlasnici stambenog prostora u novogradnji na ovom prestižnom mestu jer prostora za gradnju više nema. Vreme je da iskoristite svoju šansu i kupovinom stana u ovom objektu uselite se u kraljevski i umetnički kvart.

Kosančićev Venac
foto: Promo

Kompanija Maison Royale by Stefial iz Beograda, već više od 20 godina je u samom vrhu među kompanijama koje se bave investiranjem i razvojem stambeno-poslovnih objekata, a naročito luksuznih objekata na prestižnim lokacijama.

Razvili su koncept Maison Royal zasnovan na besprekornom poznavanju tržišta luksuznih nekretnina, kao i estetskih kriterijuma. Kvalitet i u gradnji i u odnosima sa klijentima, osluškivanje njihovih potreba i zahteva, doveli su do toga luksuznim objektima ulepšavaju Beograd na najatraktivnijim lokacijama, pružajući istovremeno neprikosnoven komfor stanarima poštujući njihove porodične vrednosti.

Kadena Sotheby’s International Realty je agencija koja posreduje u prometu luksuznih nekretnina, www.kadenasothebysrealty.com i koja u svojoj ponudi ima i ROYAL ART RESIDENCE & SPA na Kosančićevom vencu.

Tim stručnjaka ove agencije će vam asistirati da napravite najbolji izbor u skladu sa vašim preferencijama i trenutnim mogućnostima i odaberete svoj budući stan svesni činjenice da ćete imati ekskluzivnu priliku da baš na ovoj prestižnoj lokaciji napravite ovaj značajan izbor. Uskoro počinje prodaja ovih luksuznih stanova i zato pratite www.kadenasothebysrealty.com i najavu važnog događaja Prodajnog dana stanova u ROYAL ART RESIDENCE & SPA.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track