"TO SU DUSI, A ŠTA ONI TU RADE...": Prizor u zgradi u Beogradu ostavio ljude U ŠOKU! Svi se pitaju ŠTA JE TO ŠTO VIDE (FOTO)
Foto: Printscreen Twitter

ljudi imaju razne teorije

"TO SU DUSI, A ŠTA ONI TU RADE...": Prizor u zgradi u Beogradu ostavio ljude U ŠOKU! Svi se pitaju ŠTA JE TO ŠTO VIDE (FOTO)

Beograd -

Na društvenoj mreži Tviter, gde svakodnevno možemo naći razne zanimljive prizore, kako iz Srbije, tako i iz sveta, objavljena je fotografija iz jedne stambene zgrade u Beogradu, koja je nasmejala mnoge.

Međutim, prizor koji je zabeležen izazvao je zabrinutost kod određenog dela javnosti.

Naime, na fotografiji koju je okačio jedan korisnik vidi se lift u stambenoj zgradi, a ispred njegovih vrata nalazi se kabl na kom su okačene kese. U objavi piše: "Nismo sigurni čemu ovo služi".

Ubrzo se ispod objave pojavilo nekoliko komentara, kako onih šaljivog karaktera, tako i onih od strane krajnje zbunjenih ljudi, koje takođe interesuje o čemu je reč.

"Moja pretpostavka: otkačio se kabl od kablovske, a savesni komšija vezao kese da bi kabl bio vidljiviji, da neki dugajlija ne zakači glavom", naveo je jedan korisnik, a ovaj stav deli još nekoliko ljudi, te je drugi korisnik naveo: "Okačio neko da bude vidljiv kabal. Pametno!", a još jedna osoba složila se sa ovom teorijom, napisavši "Može biti".

Više korisnika zapitalo se o čemu je reč, upitavši autora šta je to, kao i gde se nalazi.

"Neverovatno. Misterija kosmosa. Jesu li ovo kese?", upitala je jedna žena.

Potom je autor ove objave odgovorio, istaknuvši da ne zna čemu ovo zaista služi.

"Plastične kese, neko okačio na drugom ili prvom spratu, ne znamo čemu služi", naveo je autor tvita.

Pojedini korisnici ove društvene mreže uvereni su da je to neko okačio samo kako bi kabl bio vidljiv.

Takođe, bilo je i komentara duhovitog karaktera.

"To su dusi, a šta oni tu rade, nemam pojma", "Turio čovek da mu više ne proleću slonovi kroz hodnik,primećeno je da im je tu negde blizu gnezdo", glase samo neki od komentara.

Kurir.rs/N.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track