ALEKSANDRA TRAŽILA DAVAOCA KRVI ZA TRUDNICU, ZGROZILA SE ZBOG VLADIMIRA! Ono što je tražio zauzvrat je sramota - "STRAŠNO!"
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

ALEKSANDRA TRAŽILA DAVAOCA KRVI ZA TRUDNICU, ZGROZILA SE ZBOG VLADIMIRA! Ono što je tražio zauzvrat je sramota - "STRAŠNO!"

Beograd -

Beograđanka Aleksandra A., na mrežama je objavila apel u ime svoje prijateljice kojoj je bila potrebna krv zdrave osobe između 18 i 60 godina, i to bilo koje krvne grupe. Kako je napisala, radilo se o porođaju carskim rezom, koji je proglašen za rizičan.

Mladić po imenu Vladimir ponudio se da bude donor, taman kad su se ponadale da je stvar rešena, on je pokušao da svoje "usluge" naplati i to preko intimnih odnosa.

Revoltirana i besna, Aleksandra je njihov tok informacija podelila na društvenim mrežama, kako zbog onoga što je doživela, tako i zbog upozorenja drugim ljudima.

"Treba nam novi donor. Hitno, danas do dva sata. Dno dna ljudi moji, ja ne mogu da verujem kakvih bolesnika ima. Ovo treba pozatvarati i ne puštati na ulicu. Čekao je poslednji trenutak da bi ucenjivao, kakvih ološa ima u današnjem svetu. Bog će vas kazniti za sve.", napisala je ona u objavi.

apel
foto: Printscreen

U sklopu nje, podelila je i tok prepiske sa Vladimirom, koji se njoj prvi obratio.

"Ćao, kome treba?"

Mojoj drugarici, za prekosutra joj je zakazan carski rez težak.

"Joj za***ano, ja sam nulta pozitivna"

"Nebitna je krvna grupa. Bitno je samo 18 - 60 godina"

"Ja sam zdravo, imam 27 godina"

"Sutra od 8 do 14 u Zavodu za transfuziju krvi kod hrama Svetog Save u Beogradu"

"Pa dobro, doći ću."

"Kažeš samo da želiš da doniraš krv za (ime porodilje) koja je u Višegradskoj u porodilištu"

apel
foto: Printscreen

"Dobro važi"

"Hvala ti puno (broj telefona) Evo broj pa javi šta si uradio"

Nakon toga, konverzacija sa Vladimirom se nastavila i sledećeg dana. Lažni humanista je posle svega par poruka, pokazao svoje pravo lice, o čemu svedoči prepiska koju je Aleksandra podelila na mrežama.

"Da li ostaje zasigurno da ideš danas? Samo da potvrdimo, da znamo. Nemamo nikoga više, samo nam ti odgovaraš"

"Ja hoću nego nisam pitao šta ja imam od toga ako dam krv?"

" Imaš to što ćeš spasiti život, jednoj već uveliko majici i jednom detetu koje će dočekati da mu se majka vrati živa i zdrava kući, a takođe ćeš podariti jedan novi mali i neiskreni život. Za sve to ćeš ti biti zaslužan. Treba li još nešto da dodam?"

apel
foto: Printscreen

"Ili ti je možda draže da se obogatiš za neki sitan papir koji ode istog momenta i ništa ne znači? Ne razumem pitanje, šta želiš da ti kažem? Budi direktan. Reci mi koliko koštaju tri života?"

"Možemo se dogovoriti , nije problem"

"Pa, iskreno meni pare ne trebaju. Ja hvala Bogu imam koliko hoćeš, nego sam ja mislio na nešto drugo. Pare me ne zanimaju."

U tom trenutku prepiske, Aleksandra sumnjajući o čemu se radi, odgovorila mu je znakom pitanja. Tada se lažni humanista skroz razotkrio.

"Pa, ja bih ako može neki s**s, to volim"

Zgrožena i šokirana odgovorom, Aleksandra je biranim rečima odgovorila Vladimiru.

apel
foto: Printscreen

"Strašno, zgrožena sam, bolest ne bira. Čekao si poslednji trenutak i da dođe poslednji dan kada devojci treba krv da bi nekoga ucenjivao za svoje zadovoljstvo. Rizikuješ tuđ život, kako misliš da do 14 sati nađemo novog donora. Svaka čast, ispao si frajer, nema šta. Previše sam kulturna za ovo što čujem."

Svašta bih rekla, ali bolje da ćutim. Takve neljude i ološe ne dotiče sve to. Užas, zgrožena sam, ovo ću podeliti samo da znaš, da svi vide, napisala je ona

Porođaj na kraju prošao dobro

Na kraju, posle drame koja je trajala oko pronalaženja kompatibilnog davaoca krvi, koga nažalost nisu bili pronašli, Aleksandra je jutros ipak podelila srećne vesti - iako donor nije pronađen, problem je rešen i kako je rekla, sve je dobro proteklo.

O slučaju lažnog humaniste i manijaka, nije se više oglašavala, te je ostalo nepoznato kako se ceo bizarni slučaj završio.

Kurir.rs/blic

Bonus video:

00:13

DA SRCE PUKNE! Ovaj zagrljaj govori sve jezike srca: Neizvesna borba male Lucije za život i njene hrabre majke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track