ŠAPIĆ O HAVARIJI: Uspeli smo da sprečimo veći kolaps, evo šta se dogodilo! Snabdevanje vodom biće normalizovano danas
Foto: Grad Beograd

Do kraja popodneva biće normalizovano vodosnabdevanje

ŠAPIĆ O HAVARIJI: Uspeli smo da sprečimo veći kolaps, evo šta se dogodilo! Snabdevanje vodom biće normalizovano danas

Beograd -

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda obratio se povodom kvara na cevovodu i izvinio se Beograđanima objasnivši i šta je uzrok

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić uputio je izvinjenje Beograđanima zbog velikog kvara koji je ostavio potrošače tri beogradske opštine bez vode i istakao da je havarija posledica ljudske greške.

Šapić je rekao da je do jučerašnje velike havarije došlo probijanjem dovodne cevi postrojenja na Bežanijskoj kosi, koja vodom snabdeva tri velike beogradske opštine – Novi Beograd, Surčin i Zemun.

– U toku jučerašnjeg dana usled geoistraživanja došlo je do velike havarije i probijanja dovodne cevi postrojenja na Bežanijskoj kosi. Prve procene nisu bile uopšte optimistične i pretilo je da tokom 48 sati u sve tri opštine neće postojati bilo kakvo snadbevanje vodom. Cele noći su gradske službe i naše inženjerske ekipe bile na terenu i uspeli smo da već u prvim jutarnjim satima vratimo snadbevanje u skoro 70 odsto domaćinstava u ove tri beogradske opštine.

Verujem da će do kraja popodneva snadbevnje svih naših sugrađana biti ponovo normalizovano. Izvinjavamo se svima kojima je ova havarija donela neprijatnosti, one se dešavaju i ovoga puta razlog je bio ljudski faktor. Velikim naporom svih naših službi, uspeli smo da maksimalno ublažimo posledice ovog nesrećnog incidenta i činimo sve da se što pre vrati normalno snabdevanje vodom u sve tri pomenute beogradske opštine – rekao je Šapić.

Kurir.rs/Beoinfo

Bonus video:

01:37

Šapić - Stara aplikacija je bila samo aplikacija za praćenje autobusa, nova aplikacija ima i mogućnost plaćanja karata, svim karticama, plaćanje SMS-om

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track