IVANA SA KARABURME DOŽIVELA ŠOK NA HODNIKU ZGRADE Otvorila vrata stana, i pobesnela: Nadam se da je NESLANA ŠALA, podneću prijavu
Foto: Shutterstock

IVANA SA KARABURME DOŽIVELA ŠOK NA HODNIKU ZGRADE Otvorila vrata stana, i pobesnela: Nadam se da je NESLANA ŠALA, podneću prijavu

Beograd -

Beograđanka Ivana sa naselja Karaburma doživela je neprijatnu situaciju u zgradi u kojoj živi pošto su njene patike koje je izula ispred stana i tu ostavila, ukradene!

Da stvar bude još gora, u pitanju su vrlo skupe patike, a ova Beograđanka odmah je pisala u zajedničkoj Viber grupi gde su svi stanari, ali niko od komšija se nije oglasio povodom ove bizarne krađe!

Kako je rekla Ivana ona je komšije obavestila porukom da su njene crne kožne patike italijanskog luks brenda ukradene tokom noći sa petka na subotu između sedam sati uveče i pola šest ujutru.

- Ispred mojih vrata, stan br. 2 u prizemlju, ukradene su ženske "NeroGiardini" patike koje sam platila 21 hiljadu dinara. Da stvar bude još luđa, vrata stana su sve vreme bila otključana, jer sam ja legla da odmorim, i neplanirano zadremala u dnevnoj sobi - govori ova Beograđanka.

Ona se ipak, kako ističe, nada da je ipak reč o nekoj neslanoj šali.

- Nadam se da se ipak radi o nečijoj šali i da će mi patike biti vraćene tamo odakle su i uzete. Lako je otkriti ko je to uradio, nema nas puno u zgradi, a takođe postoji i kamera koja je to zabeležila, i čije ću vraćanje zahtevati. Ukoliko ste imali posete ili ispraćali goste u tom periodu, molim vas da iste kontaktirate, i pitate ih da li su oni učestvovali u izvršenju ovog dela - govori Ivana.

Ona bi, kaže, volela da se ovo sve reši na miran način, bez uključivanja nadležnih organa. Takođe se nada u komšijsku solidarnost te očekuje da će joj se i javiti sa informacijama o njenim patikama.

- Ponavljam, ja verujem da se radi o gruboj šali, jer je u pitanju broj obuće 36, što malo kome može da odgovara, i da će mi iste biti vraćene tamo odakle su i uzete. Ukoliko ne budu vraćene do nedelje, podneću krivičnu prijavu i zahtevati vraćanje snimka kamere - podvukla je ona.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:13

Krađa u pekari na Voždovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track