PODRŠKA ŽENSKOM PREDUZETNIŠTU: Manifestacija "I ja sam vredna" za vikend na Vračaru, a poseban program namenjen deci!
Foto: Printscreen

Održava se 18. i 19. novembra od 10 do 18 časova

PODRŠKA ŽENSKOM PREDUZETNIŠTU: Manifestacija "I ja sam vredna" za vikend na Vračaru, a poseban program namenjen deci!

Beograd -

Manifestacija "I ja sam vredna" u organizaciji Udruženja žena preduzetnica "Vredna" i uz podršku Opštine Vračar biće održana 18. i 19. novembra od 10 do 18 časova na platou pomenute Gradske opštine.

Događaj je namenjen svim ženama preduzetnicama, onima koje se bave proizvodnjom, zanatskim poslovima, kao i umetničkim radom, damama koje su kreativne i ambiciozne u ostvarivanju svojih poslovnih ideja i ciljeva, ali i svima koji im žele pružiti podršku i upoznati se s njihovim radom.

Poseban i prepoznatljiv deo desete po redu manifestacije čini Bazar žena preduzetnica, gde će svoje proizvode, na platou Gradske opštine Vračar, kod Kalenić pijace, ponuditi preko 40 izlagača. Bazar je promotivno-prodajnog karaktera i pruža priliku posetiocima da otkriju raznovrsne proizvode koje stvaraju talentovane žene preduzetnice.

Drugi, edukativni segment manifestacije, biće realizovan u subotu 18. novembra od 11 do 16 časova u svečanoj sali Gradske opštine Vračar i posvećen je edukaciji i podršci ženama preduzetnicama.

Stručna predavanja i prezentacije održaće osnivačice Udruženja "Vredna", uspešne i ostvarene preduzetnice, predstavnici APR-a i bankarskog sektora, kao i mentori za oblast preduzetništva. Teme su: promocija biznisa na društvenim mrežama, pokretanje i razvoj vlastitog biznisa, kao i finansijska i mentorska podrška.

Ulaz za sve posetioce je slobodan, a deo prikupljenih sredstava će biti usmeren u humanitarne svrhe, pridonoseći zajednici na konkretan način.

Osim toga, manifestacija "I ja sam vredna" ponudiće niz zanimljivih aktivnosti i animacija za najmlađe. Mađionicari, kostimirani crtani junaci, i crtanje po licu pružiće deci nezaboravno iskustvo. Program za decu takođe je besplatan.

Udruženje žena preduzetnica "Vredna" nastalo je kao inicijativa tri žene preduzetnice s ciljem okupljanja i podrške drugim ženama koje započinju ili žele pokrenuti ili unaprediti svoju preduzetničku karijeru.

- Pokrećemo novi koncept mera podrške malim privrednicima i preduzetnicima. Ovaj put imamo i teoretski i praktični deo manifestacije vezano jedan uz drugi. Na desetom ovogodišnjem Bazaru dajemo podršku i promociju kategoriji koja je u samom vrhu prioriteta našeg Ministarstva privrede, a to je zadrugarstvo i to žensko. Mnogo je vrednih ljudi i naših dama kojima ovo znaci" - porucuju iz Udruženja žena preduzetnica „Vredna".

Pridružite se manifestaciji "I ja sam vredna" na platou Gradske opštine Vračar i podržite žensko preduzetništvo!

Kurir/321 Srbija

Bonus video:

02:41

Opština Medijana ima najveći broj žena preduzetnica u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track