SIN TAKSISTE SE OGLASIO O TUČI NJEGOVOG OCA I MLADIĆA U KOMBIJU: Tvrdi da je ovo MOTIV obračuna na Senjaku! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)
Foto: Printskrin/Instagram

pomagao pa napadnut?

SIN TAKSISTE SE OGLASIO O TUČI NJEGOVOG OCA I MLADIĆA U KOMBIJU: Tvrdi da je ovo MOTIV obračuna na Senjaku! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Beograd -

Snimak tuče sa Senjaka, gde je došlo do fizičkog obračuna taksiste i mladića u kombiju, na Instagram stranici Moj Beograd videlo je stotine hiljada ljudi, ali nisi bili poznati motivi sukoba.

Na snimku se vidi tuča nekoliko ljudi, ali se ne zna povod svađe u saobraćaju.

Sin taksiste, međutim, tvrdi da je njegov otac pomagao ženi da prođe kolima, što je izazvalo uvrede od strane mladića u kombiju.

Na mreži se navodno oglasio sin vozača taksija kako bi pojasnio kako je došlo do sukoba i tuče.

"Poštovanje, ovde taksistin sin. Pošto vidim da ima puno stručnjaka u komentarima želim da razjasnim šta se desilo. Žena se mimoilazila sa taksijem i nije mogla da prođe iako je imala 30 centimetara sa obe strane i moj otac je izašao da je navede da prođe što je smetalo momcima iz kombija jer im se žurilo i nisu mogli da prođu", navodi on u komentaru

Tvrdi da je, dok je njegov otac stajao na ulici, momak iz kombija mu dobacio "majmune".

"Moj otac čim mu je prišao da vidi o čemu se radi dečko koji je sedeo do prozora je krenuo da ga ubode makazama za lim, a dečko u sredini mu je opsovao majku (bilo ih je trojica). Moj otac je izgubio majku kao beba i nije hteo da trpi uvrede i iz samoodbrane je udario u glavu ovog bližeg njemu. Oni su izašli razmenili i potukli se što se vidi na snimku i svako je otišao svojim putem", navodi sin vozača taksija.

Snimak obračuna

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

Kontrola nelegalnih taksista na aerodromu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track