DANAS U BEOGRADU: U ovim delovima strogog centra grada i Rakovice nestajaće voda
Foto: Profimedia

DANAS U BEOGRADU: U ovim delovima strogog centra grada i Rakovice nestajaće voda

Beograd -

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvode planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Savski venac do subote, 9. decembra.

Večeras od 22 sata do sutra ujutru u 6.00 povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode osetiće potrošači u delu rejona oivičenom ulicama Kneza Miloša, Masarikovom, Kralja Milana, Bulevarom oslobođenja i auto-putem.

"U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumevanju. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta", saopštili su iz BVK.

Zbog radova "EPS Distribucija" Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštini Rakovica danas u vremenu od 08.30 do 15.00 sati bez vode će ostati potrošači u naselju Resnik u sledećim ulicama:

Edvarda Griga, Jelezovačkoj, Milene Pavlović Barili i delu Podavalske.

"Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe", navode iz BVK.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track