VAŽNO ZA STANOVNIKE BARAJEVA, ČUKARICE I SAVSKOG VENCA: Evo ko će danas ostati bez vode
Foto: Profimedia

iz bvk

VAŽNO ZA STANOVNIKE BARAJEVA, ČUKARICE I SAVSKOG VENCA: Evo ko će danas ostati bez vode

Beograd -

Zbog radova "EPS Distribucija" Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema, danas u vremenu od 09.00 do 18.00 sati, bez vode će ostati sledeći potrošači:

Na opštini Barajevo u naseljima: Nenadovac, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Karaula, Dražanovac, Plandište, Guncati, Stražarija, Srednji kraj, Ravni gaj i Meljak i na opštini Čukarica u Ulici Prvog maja u Velikoj Moštanici.

"Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe", navode iz BVK.

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvode planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Savski venac, te bi povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode večeras od 22.00 do ujutru u 06.00 mogli da osete sledeći potrošači:

U delu rejona oivičenom ulicama Neznanog junaka, Rajka Mitića, Ljutice Bogdana, Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića i delom auto-puta;

"U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumevanju. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta", saopštili su iz BVK.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track