STRAVIČNO NASILJE U CENTRU BEOGRADA: Tinejdžerke krale u prodavnici, pa razbile nos radniku obezbeđenja! Rušile sve pred sobom!
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo, Shutterstock

UŽAS

STRAVIČNO NASILJE U CENTRU BEOGRADA: Tinejdžerke krale u prodavnici, pa razbile nos radniku obezbeđenja! Rušile sve pred sobom!

Beograd -

Nekoliko devojčica uzrasta 13-14 godina uhvaćene su u krađi u jednoj prodavnici u centru grada, a jedna od njih razbila je nos radniku obezbeđenja!

Na bahato i nasilno ponašanje ovih tinejdžerki upozorila je jedna korisnica društvenih mreža.

- Sinoć oko 20 časova pet devojčica uzrasta možda oko 13/14 godina su uhvaćene u krađi u Čika Ljubinoj u centru grada. Obezbeđenje (čovek od 70 godina) je primetio da kradu stvari i opomenuo ih je, na šta su one počele da ruše sve u radnji. Jedna od devojčica je razbila nos obezbeđenju i kako kaže radnica iz prodavnice ogulila mu je skroz kožu sa nosa. Nakon izlaska iz prodavnice, jedna od devojcica je uzela staklenu flašu i razbila o staklo - napisala je ona, a njena poruka objavljena je nedavno na Instagram stranici "Serbialive Beograd".

Policija je prema njenim rečima došla nakon 15 minuta, a devojčica koja je prebila obezbeđenje je pobegla sa još jednom devojčicom.

prodavnica, nasilje, tinejdžerke
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

- Rušile su sve stvari pred sobom koje su videle. Ostale tri su se uglavnom vrzmale tuda oko prodavnice i pokušavale “da se sakriju od policije”. Kad je policija otišla sa tog mesta, tri devojčice su se vratile kod prodavnice. Od svih ljudi koji su prolazili i stajali od samog početka incidenta i gledali šta se dešava kao da su u bioskopu, svega njih 4-5 je uspelo da se suprostavi devojčicama. Jako su bezobrazne, neuračunljive i nevaspitane. Te tri devojčice su privedene u Knez Mihajlovoj nakon 20 minuta - navela je ona.

Dodala je i da ne zna da li je policija uspela da pronađe devojčicu koja je povredila radnika obezbeđenja i njenu pratilju.

- Nažalost ovo nije prvi put da se ovako nesto dešava. Žena koja radi u toj pordavnici na svakih šest meseci mora da ide na suđenja jer se non stop dešavaju neki incidenti. Pre par meseci je dečko izboden na tom mestu - tvrdi ova gospođa.

Bonus video:

01:35

NASILJE ĆE SE UMNOŽAVATI JER NIŠTA NE RADIMO! Pedagog Nataša Andonovski pesimista po pitanju iskorenjivanju problena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja