"NEDOSTAJE MI BEOGRAD, HVALA VAM SRBI, ŽIVELI" Amerikanac živeo u Srbiji 3 meseca i sad ima da poruči samo jedno (VIDEO)
Foto: TikToK/aaronpalaciosrebel

"NEDOSTAJE MI BEOGRAD, HVALA VAM SRBI, ŽIVELI" Amerikanac živeo u Srbiji 3 meseca i sad ima da poruči samo jedno (VIDEO)

Beograd -

Kada kao turista posetite neko novo mesto, često doživite intenzivna iskustva i stvarate posebne uspomene. Ova mesta imaju moć da ostave dubok utisak, tako da kad se vratite kući, osećate nostalgiju za tim iskustvom i gradom.

To može biti zbog jedinstvene kulture, lepote prirode ili jednostavno zbog ljudi koje ste upoznali i trenutaka koje ste doživeli tamo. Ove uspomene sa vama ostaju zauvek.

Upravo to je priča i Arona Palaciosa, iz Filadelfije - SAD, koji je u svoj rodni kraj došao skoro, a i dalje ne može da se otme utisku, koliko je uživao u Beogradu.

"Vratio sam se u Filadelfiju i nedostaje mi Beograd svaki dan", započinje svoju priču Aron. "Dva dana sam ovde i već mi sve nedostaje. Bio sam u Beogradu tri meseca i za to vreme nisam previše razmišljao o svom iskustvu tamo". dodaje on.

"Toliko toga se dogodilo i sada mogu da razmislim o svemu. Nedostaje mi Srbija, svakog dana i sekunde od kada sam se vratio. Naravno da su mi u Srbiji nedostajali moja porodica, moji prijatelji i dragi ljudi, ali put u Srbiju mi je promenio život".

@aaronpalaciosrebel After almost 3 months, i am back in Philadelphia from belgrade Serbia 🇷🇸. Perhaps the most beautiful experience i have ever had. I miss you already Belgrade ❤️ See you soon J . . . . . . . . . #serbia #serbia🇷🇸 #srbija #balkantiktok #belgrade ♬ The Last of Us (Remix) - 林怿

"Hvala vam Srbi, hvala svima. Živeli", navodi na kraju videa Aron.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja