Motociklista povređen u Ulici Mije Kovačevića

Hitna pomoć

Motociklista povređen u Ulici Mije Kovačevića

Beograd -
U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 21.20 časova motociklista, mladić star 22 godine, zadobio je povredu potkolenice i stopala i prevezen je ortopedu u zdravstvenu ustanovu na Banjici

BEOGRAD - Jedan motociklista povređen je u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć u Ulici Mije Kovačevića na Paliluli u Beogradu, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 21.20 časova motociklista, mladić star 22 godine, zadobio je povredu potkolenice i stopala i prevezen je ortopedu u zdravstvenu ustanovu na Banjici, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom protekle noći obavila 120 intervencija od kojih 19 na javnom mestu, a pomoć lekara su od hroničnih pacijenata najčešće tražili srčani bolesnici koji bi i danas trebalo da se pričuvaju, istakla je Macura.

Lekarima su se u standardnom broju obraćali i astmatičari, osobe sa šlogovima i psihijatrijski bolesnici, dodala je Macura.

Macura je savetovala oprez u saobraćaju, adekvatno slojevito oblačenje zbog nižih jutarnjim temperatura i da se iz kuće ne izlazi bez doručka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track