Izmena prolazaka vozova kroz stanicu Topčider

Železnica

Izmena prolazaka vozova kroz stanicu Topčider

Beograd -
Pojedini vozovi će u ovom periodu saobraćati pomoćnim prevoznim putem Rakovica-Beograd Centar-Novi Beograd-Beograd-Rakovica, pa se zbog toga očekuje njihovo kašnjenje od oko 25 minuta

BEOGRAD - Organizacija putničkog saobraćaja između stanica Beograd i Topčider na pruzi Beograd-Topčider-Niš biće promenjena u nedelju i ponedeljak, kao i od 14. do 28. novembra, najavile su Železnice Srbije.

Pojedini vozovi će u ovom periodu saobraćati pomoćnim prevoznim putem Rakovica-Beograd Centar-Novi Beograd-Beograd-Rakovica, pa se zbog toga očekuje njihovo kašnjenje od oko 25 minuta.

U nedelju i ponedeljak će biće izmenjen saobraćaj između 15.30 i 05.30 sati, a od 14. do 28. novembra od 20.30 do 05.30 sati zbog radova na petlji "Radnička".

Pomoćnim prevoznim putem sutra će saobraćati međunarodni vozovi Skoplje-Beograd i Beograd-Sofija-Beograd, kao i lokalni vozovi na relacijama Beograd-Prijepolje teretna-Beograd, Beograd- Niš-Beograd i Beograd-Požarevac-Beograd.

Od 14. do 28. novembra između 20.30 i 05.30 sati pomoćnim prevoznim putem Rakovica-Novi Beograd-Rakovica saobraćaće međunarodni voz iz Beograda (21.50 sati) za Sofiju i iz Sofije (20.15 sati) za Beograd.

Promenjena organizacija saobraćaja važiće i za lokalne putničke vozove koji polaze iz Beograda u 3.00 sata za Niš i u 3.15 sati za Prijepolje teretnu, kao i iz Priboja (15.20 sati) i Niša (15.30 sati) za Beograd, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track