Na Brankovom mostu povređene tri žene

Saobraćajna nesreća

Na Brankovom mostu povređene tri žene

Beograd -
Najviše računa o zdravlju trebalo bi da povedu astmatičari i hipertoničari

BEOGRAD - Tokom protekle noći u Beogradu se dogodio jedan saobraćajni udes u kojem su tri osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Tri osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 20.20 časova na Brankovom mostu sa novobeogradske strane, rekla je Macura.

Povrede glave zadobile su žena vozač stara oko 23 godine ženska osoba koja se nalazila na mestu suvozača stara 22 godine i žena koja je bila putnik u vozilu stara oko 55 godina, navela je Macura. Sve tri povređene žene prevezene su u beogradski Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 110 intervencija od kojih 11 na javnom mestu, a za 24 sata 244 od kojih 53 na javnom mestu, precizirala je Macura.

Macura je savetovala oprez u saobraćaju i da bi najviše računa o svom zdravlju trebalo da povedu astmatičari i hipertoničari.

Macura je upozorila da, kada je reč o ostalim hroničnim bolesnicima i reumatičarima, postoji mogućnost da se i kod relativno zdravih osoba pojavi pojačana nervoza i glavobolja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track