Izboden muškarac u naselju Karaburma
Foto: Damir Dervišagić

Hitna pomoć

Izboden muškarac u naselju Karaburma

Beograd -
Povređeni muškarac zadobio je više uboda nožem u leđa, šaku i glavu, a napadnuta je i njegova devojka koja je prebačena na odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra

BEOGRAD - U beogradskom naselju Karaburma jutros je nožem izboden tridesetogodišnji muškarac, koji je sa teškim povredama prebačen u odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da se incident se dogodio rano jutos oko šest sati na uglu ulica Marijane Gregoran i Husinskih rudara. Povređeni muškarac zadobio je više uboda nožem u leđa, šaku i glavu. Napadnuta je i njegova devojka koja je prebačena na odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra.

Protekle noći dogodile su se tri saobraćajne nesreće, među kojima je jedna bila sa nešto težim posledicama. Na Ovčanskom putu povređena su dva muškarca stara 32 i 19 godina. Jedan od njih zadobio je potres mozga, a drugi povredu grudnog koša. Obojica su prebačena u beogradski Urgentni centar.

Protekle noći lekari Hitne pomoći intervenisali su ukupno 96 puta, a bilo je 16 intervencija na javnom mestu. Među hroničnim bolesnicima najviše zdravstvenih tegoba imali su srčani bolesnici i pacijenti sa povišenim krvnim pritiskom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track