Rang-lista za 176 socijalnih stanova u četvrtak

Beograd

Rang-lista za 176 socijalnih stanova u četvrtak

Beograd -
Stanovi se daju u zakup na određeno vreme na pet godina, a budući da su četiri stambene jedinice oslobođene od korisnika, i ti stanovi će se naći na preliminarnoj rang-listi

BEOGRAD- Predlog rang-liste za davanje na korišćenje 176 stanova socijalno ugroženim licima sutra će biti objavljen na oglasnoj tabli Gradske uprave u Ulici 27. marta 43-45 i na sajtu grada Beograda www.beograd.rs. Stanovi se daju u zakup na određeno vreme na pet godina, a budući da su četiri stambene jedinice oslobođene od korisnika, i ti stanovi će se naći na preliminarnoj rang-listi. – Kriterijumi su bili, na prvom mestu, socijalna i stambena ugroženost, a bodovani su i invalidnost, telesno oštećenje, zdravstveno stanje, te broj članova domaćinstva i radni staž. Na konkurs, koji je objavljen sredinom novembra prošle godine, prijavilo se 1.165 građana, rangirano je njih 770, dok ostali nisu ispunili uslove konkursa. Stanovi se nalaze u Kamendinu – rekao je Zoran Kostić, predsednik Komisije za stambena pitanja gradonačelnika grada Beograda i član Gradskog veća.

Svi zainteresovani preliminarnu rang-listu mogu da pogledaju na sajtu grada, u odeljku Gradski konkursi, oglasi i tenderi, zatim na oglasnoj tabli Gradske uprave grada Beograda u Ulici 27. marta 43-45, u Gradskom centru za socijalni rad i opštinskim odeljenjima Gradskog centra za socijalni rad prema mestu prebivališta podnosilaca prijava.

Na predlog rang-liste može se uložiti prigovor gradonačelniku grada Beograda, preko Komisije za stambena pitanja, na adresu Ulica 27. marta 43-45 ili predati na pisarnici na istoj adresi. Rok za podnošenje prigovora je 15 dana od dana objavljivanja predloga rang-liste, odnosno zaključno sa 15. februarom 2013. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track