KO SKADAR NA BOJANI: Barajevo ima nevidljivi most!

KO SKADAR NA BOJANI: Barajevo ima nevidljivi most!

Beograd -
Čelnici opštine još pre dve i po godine uplatili 3,6 miliona dinara za izgradnju mosta, ali još uvek ni lopata nije zabodena

BEOGRAD - Skadar na Bojani.Žitelji Barajeva već dve i po godine čekaju most koji su njihovim parama platili čelnici opštine, pa su ga mnogi nazvali i nevidljivi ili stelt most. Uživanje u ovoj atrakciji zasad ih je koštalo 3,6 miliona dinara.Sve je krenulo kad je opština zbog bezbednosti odlučila da u što kraćem roku obnovi most, a Direkcija za razvoj i izgradnju Barajeva potpisala u novembru 2010. ugovor sa zemunskom „Galovicom“ i rokom gradnje od 70 dana.- Ubrzo je inspekcija prekinula radove jer Direkcija kao investitor nije imala dozvolu. Ali to nije smetalo da se „Galovici“ uplati 3,6 miliona dinara. Direktor Direkcije tada je bio Marko Malbaša - navodi sagovornik Kurira upoznat sa celim slučajem.Branka Savić, predsednica opštine, ne vidi ništa sporno u celom poslu, osim što sve traje toliko dugo.Na pitanje zašto je Direkcija isplatila novac kad nije imala potrebnu dokumentaciju za gradnju, ona priznaje da je Malbaša i smenjen zbog takvih propusta. Savićeva navodi da za detalje pitamo njega.

Malbaša: Nisam krivMarko Malbaša tvrdi za Kurir da gradnja nije zaustavljena jer nije ni počela. On priznaje da je uplatio novac „Galovici“, ali za to je imao odobrenje opštine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track