Mirisni bilbordi u Beogradu
Foto: Epk

Mirisni bilbordi u Beogradu

Beograd -
Na tri lokacije – Trg Republike, kod ‘‘Londona‘‘ i ispred Skupštine Republike Srbije, jedinstvena aroma donosi nam autentični duh Turske

BEOGRAD - Beograđani od 1. aprila imaju priliku da se upoznaju sa potpuno novom vrstom reklame – svetlećim spoljnim panoima koji mirišu! Na tri lokacije – Trg Republike, kod ‘‘Londona‘‘ i ispred Skupštine Republike Srbije, jedinstvena aroma donosi nam autentični duh Turske. Svetleći reklamni panoi koji u sebi objedinjuju sliku i miris osmišljeni su tako da uzburkaju vaša čula. Po kreativnoj ideji marketinške agencije Wind Communication i tehničkom realizacijom provajdera DPC Multivision upoznaćemo se sa Turskom na način koji do sada još nije viđen u našoj zemlji.

Turska se prvi put opredelila za ovakvu vrstu promocije i tim povodom izabrala upravo Srbiju pokazujući koliko uvažava našu zemlju.

Otišlo se korak dalje u načinu komunikacije približivši građanima Beograda Tursku na jedan inovativan i atraktivan način omogućivši im da, osim u slikovitim prizorima sada uživaju i u mirisu ove raskošne zemlje.

U toku trajanja kampanje svetleći reklamni panoi koji mirišu će biti postavljeni i na drugim lokacijama u gradu. Ova egzotična aroma donosi nam dašak zemlje kristalnog mora, prostranih plaža i ljubaznih domaćina.Mirise najbolje pamtimo od rođenja, a beogradski svetleći reklamni panoi će nam omogućiti da prelepe ustiske koje donosimo iz Turske pamtimo što duže.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track