Beograđani, udomite preslatku Lukijanu
Foto: KURIR

Pomozimo napuštenim životinjama

Beograđani, udomite preslatku Lukijanu

Beograd -
Udruženje za zaštitu životinja "Beta" organizovaće ispred TC Ušće 13. i 14. aprila, od 10 do 21 sat, akciju za pružanje pomoći životinjama sa ulice

BEOGRAD - Udruženje za zaštitu životinja "Beta" organizovaće ispred TC Ušće 13. i 14. aprila, od 10 do 21 sat, akciju za pružanje pomoći životinjama sa ulice.

"Naši članovi će deliti promo materijal i biće tu za sva vaša pitanja koja se tiču četvoronožnih ljubimaca. Dođite da se upoznamo, družimo, pitajte sve što vas zanima u vezi sa životinjama. Takođe, možete popuniti našu anketu ili ostaviti dobrovoljni prilog namenjen našim i vašim četvoronožnim sugrađanima koji su ostali bez doma", poručuju volonteri Udruženja i apeluju na sugrađane da svojim predlozima pomognu rešavanju problema napuštenih životinja.

Kako kažu, otvoreni su za sve ideje koje će tome doprineti

"Zajedno možemo učiniti mnogo za životinje čija je budućnost neizvesna, kao dvomesečnoj Lukijani. Ne oklevajte da se uključite. Pozovite prijatelje i pridružite nam se na štandu. Mi vas čekamo", poručuju iz Udruženja "Beta", koje se brine o velikom broju napuštenih pasa i mačaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track