LJUBOMORA: Tuča devojaka u GSP

Okršaj hit na internetu

LJUBOMORA: Tuča devojaka u GSP

Beograd -
Putnik na liniji 27 snimio devojke koje su se šutirale zato što je jedna od njih zakazivala letovanje, a drugu je to nerviralo

BEOGRAD - Divljakuše!Snimak dve devojke koje su se, onako kafanski, potukle u autobusu na liniji broj 27 u Beogradu postao je preko noći hit na internetu! Snimak je 21. maja postavljen na Jutjub i za samo 24 sata imao čak 26.000 pregleda!Počelo uvredamaDo sukoba je došlo kad je jedna devojka (zvaćemo je „belka“, pošto je u beloj majici) pokušala da rezerviše apartman za letovanje na Siciliji. To je iznerviralo devojku u tigrastoj haljini (u daljem tekstu: „tigrica“), koja je počela da je vređa...- Kurvo mala razje...a! Pu, droljo - urlala je „tigrica“.- Marš, bre, stoko jedna! Ona je mene napala - odgovorila je „belka“.Putnici samo gledaliDok su šokirani putnici sedeli, jedan stariji muškarac pokušao je da smiri strasti.- Dobro je, dobro je... Ajde, čekaj malo... - rekao je pomirljivo.- Je l‘ znaš ko je koga napao? - upitala ga je „tigrica“.- Dobro, nema potrebe za tim... Šta je s vama? - upitao je čovek i stao između dve suparnice.Dok je „belka“ stajala na vratima jednom rukom držeći se za šipku, a drugom ne ispuštajući mobilni telefon, „tigrica“ je primetila „snimatelja“ na sedištu i potrčala ka njemu.- Šta snimaš?! Što snimaš, bre, to?! Šta me snimaš - drala se, a onda probala da mu otme telefon iz ruku.- Nemoj da ti lupim šamar da te onesvestim, budalo jedna! - odbrusio joj je „snimatelj“.Tad se „tigrica“ okrenula ka suparnici i nastao je haos!Sevnule i gaćice- Aaaaaa! Makni se, bre, mamu ti jeb... - vikala je „belka“.- Beži od mene, makni se, kurvo razje...a - urlala je „tigrica“, koja je prilikom povlačenja sela na sedište i pokušala da šutira suparnicu, a pritom joj se haljina toliko podigla da su svi putnici imali priliku da vide da ne nosi tigraste, već bele gaćice!

Postale zvezde na internetu... "Tigrica" i "belka"
Postale zvezde na internetu... "Tigrica" i "belka"

Postale zvezde na internetu... "Tigrica" i "belka"
Postale zvezde na internetu... "Tigrica" i "belka"

Komentari na sajtovima♦ Nemanja Dicić: Ovo ko u akcionom filmu. Još samo fali da se biju na krovu autobusa!♦ Deliberately Deaf: Najjače je što svi putnici sede i gledaju?!♦ Kaca2105990: Mene je sramota umesto njih...♦ LakiPingvin011: Pokupio je neko pored puta i nije platio, pa je sad nervozna u autobusu.♦ Zvezdan Trišović: Ovo je samo dokaz da ljude boli ku... i da samo gledaju sebe. Svi gledaju, niko neće da ih razdvoji, nego mora ovaj matori čovek!

http://www.youtube.com/watch?v=sCAvffYybMY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja