Vučić: Na izborima u Zemunu sve ispod 40 odsto je neuspeh

Vučić: Na izborima u Zemunu sve ispod 40 odsto je neuspeh

Beograd -
Predsednik Srpske napredne stranke je Istakao je da bez građana ne može "ništa" i da ih moli da mu pomognu, kako bi zemlja, Altina i Beograd bili bolji
1 / 6

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom predstojećih lokalnih izbora u Zemunu, da će biti nezadovoljan svakim rezultatom ispod 40 odsto osvojenih glasova.

"Biću nezadovoljan svakim rezultatom ispod 40 odsto osvojenih glasova u Zemunu i 55 odsto u Altini. To govori o mojim očekivanjima, ali i o mojoj veri u vas", poručio je Vučić okupljenim građanima na predizbornom skupu u naselji Altina.

Vučić je pozvao građane da izađu 2. juna na izbore i glasaju, ali je dodao da od njih ne traži da glasaju za SNS. Istakao je da bez građana ne može "ništa" i da ih moli da mu pomognu, kako bi zemlja, Altina i Beograd bili bolji. Predsednik SNS-a je obećao da će uskoro biti otvorena kancelarija za brze odgovore, gde će sva neophodna dokumenta moći da se dobiju za mesec dana. Prema njegovim rečima, dovođenje investitora biće ključni posao i cilj vlade Srbije posle dobijanja datuma za početak pregovora sa EU.

"Kada dobijemo datum, dobićemo i novac iz investicionih fondova i biće bolja investiciona klima, ali naš ključni cilj treba da bude dovođenje investitora, kako bi fabrike mogle da rade i kako bismo otvorili nova radna mesta", rekao je Vučić.

Vučić je kazao da je SNS pokazala da je država jača "od svih kriminalaca i tajkuna".

"Govorili su da nismo smeli na Miškovića, a kada je on uhapšen, govorili su da ne smemo na Galeniku. Govorili su da neće biti optužnice, a mi smo pokazali da pravna država funkcioniše", rekao je on.

Skupu u Altini prisustvovalo je oko 1.000 građana, a pre toga predsednik SNS-a je bio na predizbornom skupu u naselju Ugrinovci.

http://www.youtube.com/watch?v=mDU750m1p-w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja