OPASNO KUPANJE: Na Adi dve devojke spašene davljenja!

Maloletnice umalo nastradale

OPASNO KUPANJE: Na Adi dve devojke spašene davljenja!

Beograd -
Njih je gotovo sigurne smrti spasao Vladimir R. (27), spasilac, koji je sa kolegom i još jednim mladićem davljenice na vreme izvukao iz vode, posle čega su one prevezene u Urgentni centa

BEOGRAD - Izbegnuta tragedija.J. B. (17) iz Begaljice i D. A. (18) iz Leštana umalo su nastradale oko 17 sati u delu Savskog jezera u kom kupanje nije dozvoljeno.

Njih je gotovo sigurne smrti spasao Vladimir R. (27), spasilac, koji je sa kolegom i još jednim mladićem davljenice na vreme izvukao iz vode, posle čega su one prevezene u Urgentni centar. Drama se odigrala dvadesetak metara od obale, kod tribina u blizini bandžija.

- Od podneva sam ih upozoravao više puta da izađu iz vode na delu jezera na kom je zabranjeno kupanje i da ne skaču u vodu sa obale, ali me nisu slušale. Čak su počele i da se svađaju sa mnom. Kasnije sam primetio da je jedna od njih počela da se davi, a druga joj je pritekla u pomoć, ali se i ona ubrzo našla pod vodom. Odmah sam uskočio u jezero i sa kolegom i jednim mladićem izvukao devojke na obalu - ispričao je za Kurir hrabri spasilac.

(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track