NA SMEDEREVSKOM PUTU: Braća ranjena zbog parkiranja
Foto: RTS

Oružani obračun ispred kafane

NA SMEDEREVSKOM PUTU: Braća ranjena zbog parkiranja

Beograd -
Mladić iz Kaluđerice za kojim policija traga pucao je u Miloša J. i Bojana J, inače braću od strica, posle svađe oko isparkiravanja. Povređeni pobegli belim pežoom do Bulevara odakle su pozvali policiju

BEOGRAD - Braća od strica Miloš J. (30) i Bojan J. (32) ranjeni su u pucnjavi koja se dogodila rano jutros, nešto pre 5 časova, na Smederevskom putu u Beogradu.

Nezvanično, ranjeni u stomak Miloš J. je u Urgentni centar prevezen privatnim vozilom, a Bojan J. je s prostrelnim ranama u obe butine, prema prvim saznanjima, vozeći sam uspeo da stigne do ugla Bulevara kralja Aleksandra i Ustaničke gde ga je našla ekipa Hitne pomoći.

Nezvanično, kao osumnjičeni za napad označen je 21-godišnji Nemanja S. Policija traga za ovim mladićem iz Kaluđerice jer se navodno posvađao sa braćom oko isparkiravanja automobila?! Sukob je izbio ispred jednog kafića na Smederevskom putu. Međutim do pucnjave je došlo nešto kasnije ispred druge kafane gde ih je Nemanja S. rano jutros pronašao i pretio im pištoljem. Braća su pobegla belim pežoom do Bulevara.

Istraga je u toku.

http://www.youtube.com/watch?v=w43OT9rIeCw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja