POČELO PRIJAVLJIVANJE: Upoznajte funkcionisanje Bus plusa!
Foto: Bus Plus

Prijava do 15.septembra

POČELO PRIJAVLJIVANJE: Upoznajte funkcionisanje Bus plusa!

Beograd -
Akcija „BusPlus svojim očima“ počinje u sredu, 25. septembra u sedištu kompanije Apex Solution Technology gde će biti demonstriran rad podsistema za naplatu karata i upravljanje javnim prevozom

BEOGRAD - Prijavljivanje sugrađana za učestvovanje u akciji „Bus Plus svojim očima“, u kojoj će moći da se upoznaju sa funkcionisanjem sistema za naplatu karata i upravljanje javnim prevozom u Beogradu, počelo je 9. septembra.

Na sajtu Bus Plusa www.busplus.rs svi zainteresovani će moći da popune prijavni obrazac.

Akcija „BusPlus svojim očima“ počinje u sredu, 25. septembra, u prostorijama kompanije Apex Solution Technology, u Ulici Kneginje Zorke 2, gde će biti demonstriran rad podsistema za naplatu karata i upravljanje javnim prevozom.

Učesnici će se potom upoznati sa radom dispečera Gradskog saobraćajnog preduzeća na BusPlus sistemu, u okviru GSP pogona“Dorćol” u Dunavskoj ulici, a u Direkciji za javni prevoz (DJP) sa funkcionisanjem operativno kontrolnog centra.Prva ovakva akcija će trajati nedelju dana.

U obrascu je pored osnovnih podataka, potrebno navesti i sugestije učesnika za unapređenje sistema BusPlus, kao i očekivanja od učešća u akciji.

Prijavljivanje traje do 15. septembra, nakon čega će svi zainteresovani biti kontaktirani oko dogovora za termin obilaska i upoznavanja sistema.

Cilj akcije jeste upoznavanje sa primenom novih tehnologija u smislu kontrole i upravljanja složenim sistemom kao što je javni prevoz. Sugrađani će biti u prilici da razgovaraju sa inženjerima kompanije Apex, dispečerima pogona koji planiraju rad vozača u javnom prevozu, kao i inženjerima koji u realnom vremenu upravljaju javnim prevozom u operativno kontrolnom centru DJP.

Upravljanje redovima vožnje, praćenje i upravljanje vozilima javnog prevoza, kvalitetom rada javnog prevoza, naplatom karata, samo su deo onoga što će zainteresovani imati prilike da saznaju o sistemu BusPlus.

Za sve učesnike je obezbeđen prevoz od prostorija Apexa do GSP pogona „Dorćol” i Direkcije za javni prevoz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track