BEOGRAD: Izmena linija GSP zbog vojne parade!
Foto: Beta

Korak pobednika

BEOGRAD: Izmena linija GSP zbog vojne parade!

Beograd -
Linije 84, 704, 706 i 707 će, umesto Bulevarom Nikole Tesle, u oba smera saobraćati Bulevarom Mihajla Pupina, Aleksandra Dubčeka, Nikolaja Ostrovskog, Glavnom u Zemunu i dalje redovnom trasom, a linija 15 će, umesto Bulevarom Nikole Tesle, u oba smera saobraćati Bulevarom Mihajla Pupina

BEOGRAD - Zbog održavanja vojne parade na prostoru između Palate Srbije i Dunava danas će biti izmenjene trase linija 15, 84, 704, 706 i 707.

Linije 84, 704, 706 i 707 će, umesto Bulevarom Nikole Tesle, u oba smera saobraćati Bulevarom Mihajla Pupina, Aleksandra Dubčeka, Nikolaja Ostrovskog, Glavnom u Zemunu i dalje redovnom trasom.

Linija 15 će, umesto Bulevarom Nikole Tesle, u oba smera saobraćati Bulevarom Mihajla Pupina, Aleksandra Dubčeka, Vrtlarskom i dalje redovnom trasom, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Vojna parada povodom obeležavanja 70 godina od oslobođenja Beograda održaće se sutra sa početkom u 15.30 časova, a građani će paradu moći da posmatraju iz Bulevara Nikole Tesle sa dunavske strane, kao i sa Kalemegdana.

Građani koji će paradu posmatrati iz Bulevara Nikole Tesle trebalo bi da dođu najkasnije do 14 sati, a kretanje u širem rejonu Ušća gde će se parada održati neće biti moguće od 15 sati.

Mesta ulaska za građane su: raskrsnica Bulevara Nikole Tesle i ulice Ušće u blizini Tržnog centra Ušće, kao i raskrsnica Bulevara Nikole Tesle i Trešnjinog cveta iz pravca hotela Jugoslavija.

Sve informacije o vojnoj paradi "Korak pobednika" mogu se pronaći na sajtu http://www.vojnaparada2014.mod.gov.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track