RUKOMETAŠ DIREKTOR: Dečko Nataše Bekvalac na čelu komunalaca!

Evo kako se kadrira u srpskoj prestonici

RUKOMETAŠ DIREKTOR: Dečko Nataše Bekvalac na čelu komunalaca!

Beograd -
Rukometaš Partizana Ljubomir Jovanović uskoro bi trebalo da postane zamenik načelnika komunalne policije; Među policajcima se već pročulo da mu je u dobijanju posla pomogao dobar prijatelj i bivši kolega Vlada Mandić

BEOGRAD - Rukometaš Ljubomir Jovanović (32), najviše poznat po ljubavnoj vezi i aferi s Natašom Bekvalac, biće izabran za zamenika načelnika komunalne policije, saznaje Kurir.- Nismo verovali da će nam rukometaš komandovati! Čovek stvarno nema veze s ovim poslom... svi smo šokirani - čudu nam je rekao izvor iz komunalne policije koji je zbog straha od otkaza insistirao na anonimnosti. Prema njegovim rečima, Jovanović će u fotelju sesti najkasnije 1. oktobra, iako nema nimalo iskustva za tu poziciju.- Nismo verovali jer je delovalo kao šala, ali se ispostavilo da je 100 odsto istina. U tome mu je pomogao njegov kolega Vlada Mandić, bivši rukometaš, a sadašnji odbornik SNS. On je nekoliko meseci pokušavao da ga ugura na neku jaku poziciju i konačno je to i uspeo - priča Kurirov izvor iz gradske uprave.Komunalci šokiraniKomunalni policajci šokirani su ovom informacijom i pitaju se kako je moguće da se na tako ozbiljnu funkciju dovede neko ko nema nikakve veze s ovim poslom.- Da bi neko radio kao načelnik, zamenik načelnika ili pomoćnik načelnika, mora da ima dugogodišnje iskustvo u toj oblasti - kaže ogorčeni komunalni policajac zabrinut za sudbinu službe.

Nekad plejboj, sada funkcioner... Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović
Nekad plejboj, sada funkcioner... Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Iz uprave Grada, pod čijom ingerencijom se nalazi komunalna policija, nismo dobili potvrdu o novoj Jovanovićevoj funkciji.- To nije tačno, zamenik načelnika komunalne policije trenutno je Vesna Mladenović, koja je postavljena 5. avgusta i ima dobre reference - kratko su rekli iz gradske uprave.Međutim, nisu nam odgovorili na pitanje da li će Jovanović preuzeti ovu funkciju od Mladenovićeve. Kada je čuo da ga zove novinar, Jovanović je spustio slušalicu, a onda je odbijao pozive i slao poruke: „Ne mogu sada da pričam, javiću se kasnije“.Bez komentaraVlada Mandić je bio malo pričljiviji, ali ništa konkretno nije rekao. Prvo je duboko uzdahnuo, a onda je prozborio:- Nemam komentar. Pitajte njega. Ako Ljuba nije ništa hteo da kaže, ne mogu ni ja ništa da komentarišem - kroz uzdahe rekao je Mandić.Podsetimo, Jovanović je uzburkao sportsku javnost i 2011. godine, kad se saznalo da je koristio tri vrste steroida, zbog čega je dobio dve godine zabrane bavljenja rukometom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track