Najnovije vesti

OVO JE UBEDLJIVO NAJBOLJA INVESTICIJA U 2019. GODINI! Građani Evropske unije su ZARADILI OGROMAN NOVAC i basnoslovno profitirali! A OVO SU KUPOVALI!
Foto: Promo

PAMETNA INVESTICIJA

OVO JE UBEDLJIVO NAJBOLJA INVESTICIJA U 2019. GODINI! Građani Evropske unije su ZARADILI OGROMAN NOVAC i basnoslovno profitirali! A OVO SU KUPOVALI!

Biznis

Svetski ekonomski hladni rat uveliko traje, a privredne supersile sve se manje oslanjaju na papirne valute, i gomilaju tone zlata u svojim trezorima! Ogromna potražnja za ovim plemenitim metalom, pre svih od strane Sjedinjenih Država, Kine, Rusije i Nemačke, uzrokuje dramatičan skok cene zlata na berzama! Zbog ekonomskih napetosti i nerazumevanja između dva dela sveta, tačnije zapadnih zemalja na čelu sa Amerikom, i istoka sa Rusijom i Kinom na vrhu, cena zlata u poslednjem dvomesečju prošle godine počela je vrtoglavo da raste! Samo od januara 2019. godine vrednost jedne unce zlata porasla je za 300 američkih dolara!

02. 01. 2019 vrednost 1 unce zlata - 1.279 USD

10.05. 2019. - vrednost 1 unce zlata 1.287 USD

24.06 - 2019. - vrednost 1 unce zlata 1.287 USD

05.09. - 2019. - vrednost 1 unce zlata 1.546 USD

01.10. 2019. - vrednost 1 unce zlata 1.473 USD

04.11. 2019. - vrednost 1 unce zlata 1.509 USD

U periodu jačanja vrednosti zlata, vodeće svetske valute evro i dolar dodatno su izgubile na svojoj vrednosti. Procene su da je evro je od svog uvođenja, 2002. godine, izgubio dve trećine svoje vrednosti. Sličnu sudbinu doživeli su i američki dolar i švajcarski franak.

Vrednost zlata, za svega godinu dana porasla je 30 %. Investitori koji su autistično lutali tražeći investiciju čiji će efekat biti pozitivan, konačno su dobili pravu priliku.

Ulagači, koji su deo novca uložili u zlato kako bi zaustavili eroziju vrednosti aktuelnih valuta, ostvarili su ogromnu zaradu. Ulaganje u zlato u najvećoj meri prepoznali su ekonomski obrazovani ljudi i vispreni bogataši. Zahvaljujući velikom znanju ostvarili su efektivnu zaradu za svega godinu dana od 27 odsto. Nominalna zarada iznosila je 30 odsto.Ako uzmemo u obzir da je projektovana i prihvaćena stopa godisnje inflacije u svetu 3% , dobijamo efektivnu, tj. čistu zaradu od 27 %.

Ulagači koji su razmišljali o kupovini zlata, a nisu je realizovali danas žale za propuštenom prilikom. Frapantan rast vrednosti zlata u poslednjoj godini, ne može se uzeti kao pravilo, već kao fenomen, koji je uzrokovan političko ekonomskim napetostima između dva dela sveta. Ukoliko se takav trend geoekonomskih odnosa u svetu nastavi, rast vrednosti zlata je neminovan.

Drugi faktor koji usmerava zlato prema nebu jeste usporenje ekonomske aktivnosti u celom svetu. Najveće ekonomije sveta beleže blagi pad ekonomske aktivnosti već drugi kvartal uzastopno. Analizirajući kretanje cena zlata u poslednjih 20 godina, zaključićemo da se vrednost zlata uvećala preko 400 odsto!

Mnogi ne znaju da se investiciono zlato, čistoće 999,9, može kupiti i u Srbiji. Uvozi ga zvanično Zlatara Gold, i to zlatne poluge i dukate koji se proizvode u švajcarskom koncernu "Argor Heraeus", kao i u austrijskoj kovnici "Munze Osterich". Kada kupujete investiciono zlato, takođe ne plaćate ni PDV!

A EVO KAKO U SRBIJI MOŽETE DA KUPITE NAJČISTIJE INESTICIONO ZLATO - KLIKNITE OVDE!

Zlatni dukati koji su korišćceni kao sredstvo plaćanja u određenom vremenskom periodu, imaju investicioni status.

Postoji više načina da sprovedete ulaganje u zlato, najsigurniji je taj da nakon izvršenog plaćanja odmah preuzmete fizički zlato sa sobom.

Informacije o kupovini investicionog zlata možete dobiti na telefon: 069/123-4570, ali i putem internet adresa

www.zlatnapoluga.rs

www.prodajadukata.com

www.prodajadukata.rs

www.investicionozlato.com

Kao i posetom poslovnica Zlatare Gold u Beogradu.

Sem zlata, i ulaganje u srebro dostupno je u našoj zemlji. Zlatara Gold uvoznik investicionog zlata i srebra u našoj zemlji omogućila je svim potencijalnim ulagačima da na jednostavan način postanu vlasnici ovog plemenitog metala.

Sve informacije o kupovini investicionog srebra možete dobiti OVDE.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...