PRIPREMITE SE ZA USPOREN SAOBRAĆAJ Sutra počinje izgradnja nove petlje Bubanj potok
Foto: Dragana Udovičić

nema zadržžavanja vozila na naplatnim stanicama

PRIPREMITE SE ZA USPOREN SAOBRAĆAJ Sutra počinje izgradnja nove petlje Bubanj potok

InfoBiz -

Radovi na izgradnji nove petlje Bubanj potok, ispred postojeće, u smeru od Beograda ka Nišu počeće sutra i trajaće do 1. novembra, saopštilo je danas JP „Putevi Srbije“.

U prvoj fazi, radovi na državnom putu I A reda broj 1 izvoditće se u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se preusmeravati na voznu i preticajnu saobraćajnu traku.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Privremena saobraćajna signalizacija i oprema biće postavljena na državnom putu II A reda broj 154, zbog uključenja i isključenja građevinskih mašina za vreme izvođenja radova na izgradnji nove petlje Bubanj potok, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno, bez suženja kolovoza.

foto: Profimedia

JP „Putevi Srbije“ je najavilo da će, sa početkom rada naplatne stanice „Bujanovac Sever“, za saobraćaj od sutra biti otvorena petlja „Bujanovac Sever“, na državnom putu I A reda broj 1, deonica Niš - Preševo.

Kako je saopšteno, nema zadržžavanja vozila na naplatnim stanicama na auto-putevima Srbije.

JP „Putevi Srbije“ savetuju da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, dodaje se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track