MA MATER VAM J***M BAŠ! OGLAS O KOM BRUJI SRBIJA Traži se spremačica stana na dan, 6 dana nedeljno! Ovo je plata, ovo obaveze FOTO
Foto: Shutterstock, Profimedia

znanje engleskog obavezno

MA MATER VAM J***M BAŠ! OGLAS O KOM BRUJI SRBIJA Traži se spremačica stana na dan, 6 dana nedeljno! Ovo je plata, ovo obaveze FOTO

InfoBiz -

BEOGRAD - Oglas kojim se traži ozbiljna i pedantna spremačica dva-tri stana na dan izazvao je pravu buru na društvenim mrežama, a jedna korisnica sočno je opsovala komentarišući spisak obaveza i cifru koju gazdarica nudi kao platu.

Uz uslove da je kandidatkinja ozbiljna, odgovorna, vredna i pedantna, naravno i neosuđivana, gazdarica traži i obavezno znanje engleskog jezika jer pored ribanja i pajanja prašine spremačica se lako može naći i u ulozi hostese koja ljubazno treba da dočeka inostrane goste i preda im ključ.

ČISTAČICE DIGLE CENU SATNICE: Mesečno zarade i do 100.000 dinara, na termin se čeka i po 3 meseca! Evo koliko sada naplaćuju

Uz podugačku listu obaveza i zahteva, gazdarica je pojasnila da se dva stana na dan nalaze na dve različite lokacije a kad u njima nema posla spremačica će po potrebi raditi i na trećoj.

spremačica
foto: Shutterstock

TIJANA JE IZMISLILA NOVI BIZNIS JER OVO JE JEDNA OD NAJTRAŽENIJIH USLUGA: Radi svakog dana od 9 do 22, bez najave i zakazivanja!

Radi se od 11 do 16 časova, a radna sedmica je šestodnevna, jedini slobodan dan je nedelja. Plata je 200 evra.

spremačica, stan na dan, oglas, čistačica
foto: Twitter Printscreen

Oglas je izazvao brojne komentare najverovatnije zbog nemalog spiska obaveza i skromne plate posebno kad se zna da za ovakve poslove po privatnim stanovima može da se uzme između 3.000 i 5.000 dnevno u zavisnosti šta gazdarica naredi.

Čistačica
foto: Printscreen/Twitter

Znači, reč je ne samo o količini nego i težini posla, da li je posredi veliko spremanje uz pranje prozora i detaljno ribanje, ili recimo peglanje, te redovno higijensko spremanje jednom sedmično gde treba usisati, prebrisati podove, srediti kupatilo i prebrisati prašinu s nameštaja.

Čistačica, Tastatura
foto: Shutterstock

Ovaj oglas izazvao je brojna reagovanja, je li ovo mala ili pristojna plata za sve nabrojane obaveze, 6 dana u nedelji, ali 5 sati dnevno...

Svoje utiske možete ostaviti u komentarima...

Kurir.rs/SĐP/Twitter

Bonus video:

02:49

DA LI JE OVO NAJBIZARNIJI POSAO U SRBIJI? Mošo i njegova ćerka imaju POSEBAN TALENAT, pišu posmrtne govore

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track