ISPOVEST SPREMAČICE POZNATOG SRPSKOG VODITELJA: Glumi šmekera, odelo mu košta kao 6 mojih plata, a OVAKO se ponaša prema meni
Foto: Shutterstock, Profimedia

4 godine radila za njega

ISPOVEST SPREMAČICE POZNATOG SRPSKOG VODITELJA: Glumi šmekera, odelo mu košta kao 6 mojih plata, a OVAKO se ponaša prema meni

Društvo -

M.K. (50) iz okoline Loznice četiri godine radila je kao spremačica u kući poznatog srpskog voditelja, kojem nije želela da otkrije identitet. Imala je priliku dobro da upozna ličnost koju zna cela Srbija i za MONDO je otkrila sa kime se druži, kako živi, kakav odnos ima prema detetu i bivšoj ženi, kao ii koliko novca troši na izgled na javnoj sceni.

Prema rečima spremačice, poznati srpski voditelj zarađuje mnogo više od srpskog proseka, druži se sa poznatim ličnostima iz sveta estrade, politike i glume i zaposlenima ostavlja dobru platu, ali ne i bakšiš.

MODERNO UREĐEN MUŠKI STAN

M.K. se zaposlila kod naše televizijske ličnosti na preporuku firme u kojoj je prethodno radila.Tri puta nedeljno odlazila je u moderni stan u centru grada kako bi čistila stan, peglala veš i pospremila kuhinju.

"Kada sam tek počela da dolazim, voditelj je bio uzdržan i nismo mnogo razgovarali. Uvek bi me sačekao spreman za posao, dao kratka uputstva i otišao iz stana. Mnogo je radio, rano izlazio i kasno dolazio kući. Stan mu je moderno uređen, u muškom stilu. U to vreme je živeo sam, pošto se razveo, dok mu je dete povremeno dolazilo. Koliko sam imala prilliku da vidim, sa bivšom ženom nije ostao u dobrim odnosima i neprijatni razgovori preko telefona bili su vrlo česti", tvrdi spremačica.

UTISAK "ŠMEKERA I ŠVALERA"

Nakon što je neko vreme dolazila u kuću, shvatila je da voditelj želi da ostavi utisak šmekera i šaljivdžije na svoje zaposlene. Počeo je više da razgovara, ali samo kada je dobro raspoložen, kaže naša sagovornica.

"Sebe smatra zavodnikom, magupom iz Beograda, koji mnogo novca troši na kozmetiku i garderobu. Kada primetim da je u kupatilu satima, znam da ima ljubavni sastanak. Za njega je najveći kompliment bio kada mu neko kaže da je 'švaler'. Ženama se često hvalio svojim poslovnim uspehom i druženjem sa poznatima. Tek kasnije, kada smo se malo zbližili, videla sam da je zapravo prilično prosečan i normalan, ali nesiguran u sebe",kaže naša sagovornica.

"ODELA KOŠTAJU KAO ŠEST MOJIH PLATA"

Kada je dete kod njega, ceo dan leže, gledaju filmove, spremaju hranu ili idu u grad. Meni se u nekoliko situacija činilo da ga je previše razmazio i da ispunjava gotovo svaki dečji hir i želju, kaže M.K.

"Poklanja skupe stvari i gotovo ništa ne brani. On za sebe voli skupa vina i slatkiše, nakon čega je obavezno nekoliko dana na nekim strogim dijetama. Nekoliko puta me je pitao da li se mnogo ugojio, kako mu stoji odeća. Inače, neka od tih odela koštaju kao šest mojih plata. Nekoliko puta sam videla da vežba tv nastup pred ogledalom, šta će da kaže, kako će da se nasmeje pred kamerama. Tada sam videla da je sve to zapravo samo gluma od koje on zarađuje", kaže spremačica na portal.

PRIČA O TEZGAMA I PARAMA

Dešavalo se da stan bude pun poznatih ličnosti, koje sede do kasno u noć, piju ogromne količine vina i razgovaraju uglavnom o poslu.

"Iako uglavnom sve krene veselo, uz šalu i humor, kasnije počne priča u kojoj se spominju razne 'tezge', ko je sa kime u dobrim odnosima, a ko kome 'podmeće nogu'. Stalno se priča o parama, poslovima sa strane, uz ljubomorne komentare. Na mene niko ne obraća pažnju, iako sam primorana da slušam razgovor dok ne završim posao. Tada sam videla da je taj svet sličan estradnom, da je često surov i da nije tako lep kao što spolja izgleda", kaže M.K.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

09:17

STANIJA OTVORILA VRATA SVOG PENTHAUSA Sve blješti do luksuza! KRISTALI I KAMIN: Terasa velika KAO CEO STAN, a od cene BOLI GLAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track