NA PET ARTIKALA UŠTEDELA SAM 1.458 DINARA! Srpkinja našla caku kako da smanji troškove, I TO NA PRAŠKU, KAFI... Ko zna - zna!
Kupovina namirnica / Ilustracija, Foto: Tamara Trajković

ISKUSNO

NA PET ARTIKALA UŠTEDELA SAM 1.458 DINARA! Srpkinja našla caku kako da smanji troškove, I TO NA PRAŠKU, KAFI... Ko zna - zna!

InfoBiz -

Rast cena prehrambenih proizvoda uvek je aktuelna tema, a ljudi se dovijaju da na sve načine uštede svaki dinar.

A da bi se uštedelo, moraju se pratiti akcije i ići od radnje do radnje. Jer, ako je kafa snižena u jednom lancu, meso je u drugoj, i tako dalje.

Čitateljka Kurira sa nama je podelila svoj trik za uštedu. Ona onlajn prati sniženja, i tako na određenim proizvodima uštedi i po 100, 200 dinara.

- Na pet artikala može da se uštedi 1.458 dinara. Proverila sam. Naime, onlajn su vam dostupne cene u svim prodajnim objektima, i tu se može videti i razlika od jednog do drugog. Tako sam ja primetila da je instant kafa u pakovanju od 200 grama negde 912 dinara, a negde je na sniženju 639 dinara. Tu imamo razliku od 273 dinara. Dalje - krem namaz (poznati proizvođač), regularna cena u nekim radnjama je 333,99 dinara za 300 grama, a negde na popustu 229 dinara - kaže ona i poručuje da se akcije moraju pratiti iz dana u dan. Dalje nastavlja:

- Omekšivač koji svi volimo ima regularnu cenu pd 518,99 dinara za 1,7 litara. Ako se sačeka akcija, onda je 379 dinara. To je 139 dinara razlike. A slična je caka sa praškom, ali na njemu može da se uštedi 870 dinara. Lako je. Regularna cena jednog poznatog praška koji je u našim domaćinstvima godinama je 1.669 dinara. Na popustu može da se nađe za 799 dinara. Dakle, naiđe dobra akcija, samo treba ugrabiti trenutak i proštetati se dalje od radnje u kojoj smo svi navikli da kupujemo. Potom, beli čvrsti sir, pakovanje od 900 grama regularno košta 744 dinara, a na popustu 672. I tu se uštedi 72 dinara. Malo li je? - navodi ona.

Digitron
foto: Profimedia

I zaista, kada se uključi kalkulator troškova i obiđe nekoliko prodajnih objekata može se znatno uštedeti. Ako se ovih pet proizvoda kupi po akcijskim cenama, razlika u odnosu na regularne cene je 1.458 dinara. Dakle, ko zna - zna.

Kurir.rs / S. T.

Bonus video:

02:00

OČEKUJE SE DRASTIČNO POSKUPLJENJE OMILJENE NAMIRNICE SRBA! Stručnjak tvrdi da će cena biti skoro DUPLO VIŠA nego što je bila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track