Najnovije vesti

MIKI HITNO PRODAJE 80 KVADRATA U BEOGRADU ZA 50.000€: A Saša sa sestrom čak 2 kuće od skoro 130 kvadrata kod Kraljeva za 35.000!
Foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine

potencijalnim kupcima dva oglasa zapala za oko

MIKI HITNO PRODAJE 80 KVADRATA U BEOGRADU ZA 50.000€: A Saša sa sestrom čak 2 kuće od skoro 130 kvadrata kod Kraljeva za 35.000!

Biznis
12:18h

BEOGRAD - Potencijalnim kupcima koji tragaju za kućama ili vikendicama u nekoj od beogradskih opština ili drugim većim i dobro razvijenim gradovima u Srbiji koji u blizini imaju sve - i radnje, vrtiće, škole, dom zdravlja i bolnice, zapala su za oko dva oglasa koja su juče isplavilaivala na jednoj od Fejsbuk stranica na kojima vlasnici lično nude svoje nekretnine za prodaju.

Reč je o kućama dobre kvadrature i prostranog placa koje se prodaju po više nego povoljnim cenama.

Tako je jedan Miki iz Beograda juče na Fejsbuku objavio da na placu od 10 ari na prodaju nudi kuću (prizemlje i sprat površine 80m2), zatim pomoćni objekat čvrste građe (nezavršen) namenjen za letnju kuhinju 20m2, još jedan pomoćni objekat od 12m2 i dečju kućicu za 50.000 evra.

kuća, Sopot, kvadrat, nekretnina, jeftine kuće
foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine

On je lepo napisao i sledeće:

- prizemlje: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, jedna velika soba i kupatilo.

- sprat se sastoji iz predsoblja, dve spavaće sobe, kupatila i terase.

kuća, Sopot, kvadrat, nekretnina, jeftine kuće
foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine

Voda je iz seoskog bunara, jedna od najkvalitetnijih u Srbiji. Postoji ulično osvetljenje i dva putna prilaza Beogradu (Avalskim putem i Ibarskom magistralom) koji je udaljen 30-tak kilometara, a cena je 50.000 evra...

Miki je posebno istakao i da ova dečja kućica ulazi u cenu

Miki, Sopot, kuća, prodaja
foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine Srbija

Miki kaže i da odgovara isključivo na ozbiljne ponude, te da ne voli da se dopisuje preko poruka nego ko je zainteresovan da ga pozove telefonom.

Prodaje se kuća 58 m2 (ova oker, bež) useljiva i sa čistim papirima!

Drugi je oglas Sašin koji sa sestrom prodaje imanje i kaže:

- Prodaje se kuća 58 m2 (ova oker, bež) useljiva i sa čistim papirima! Druga kuća im cca 70 m2 (120 u obe etaže) u jednoj etaži i od sve površine u papirima je čisto samo 18 m2.

kuća, kvadrat, nekretnina, jeftine kuće, Ribnica, Kraljevo
foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine

Kući treba temeljno renoviranje iako je puno mlađa od ove prve. Vlasnici smo sestra i ja. Ona ima moju punomoć overenu kod za sve poslove u vezi s prodajom.

Sam plac je 413 m2, nalazi se u mirnoj ulici naselja Ribnica kod Kraljeva, autom oko 5 min do centra, pešice naravno nešto više. I sam plac nosi najvišu vrednost. U blizini je vrtić i škola te drugi sadržaji pošta, dom zdravlja, benzinska pumpa, sportska dvorana. Razgledanje po dogovoru, a cena je 35.000 evra.

Kurir.rs/Facebook/Jeftine nekretnine

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja