REGION O GROMU1: Pakao za narko-dilere!

Podrška komšija

REGION O GROMU1: Pakao za narko-dilere!

Društvo -
O akciji " Grom 1" razbiajanja narko mreže u regionu izvestili su slovenački portali 24ur.com, slovenačka televizija,svi hrvatski internet portali, kao i mediji u BiH, Makedoniji i Bugarskoj

BEOGRAD - Vest o akciji srpske policije pod nazivom "Grom 1", u kojoj je izvršen pretres 909 lokacija i uhapšeno nekoliko stotina osumnjičenih za prodaju droge, odjeknula je u brojnim medijima u regionu.

Tako najposećeniji slovenački portal 24ur.com izveštava da je policija pretresla 1200 objekata, da je uhapšeno 128 osoba i zaplenjeno 20 kilograma različitih narkotika i zaplenjena veća količina oružja i keša, kao i luksuzna vozila. Slovenački portal poseban akcenat daje na izjavu vicepremijera i potpresednika vlade Aleksandra Vučića koji je poručio narkodilerima da ih pakao tek čeka, sa posebnim osvrtom da država neće odustati.

Hrvatski portali Indexa.hr i 24.sata.hr svoje izveštavanje o akciji Grom 1 počinju sa udarnim naslovom da pakao za narkodilere tek predstoji. Hrvatski mediji opsežno izveštavaju o početku akcije razbijanja narkomreže u Srbiji i prenose izjvau Aleksandra vučića da će akcija protiv narkodilera trajati sve dok potpuno ne izlečimo društvo od te pošasti, izjavio je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

U svojim tekstovima se navodi da se među uhapšenima nalaze i poznati šefovi narkomafije iz Novog Beograda, Rakovice i Voždovca.

Bugarski portal novinite.com izveštava da je Srbija u subotu rano ujutro započela akciju hapšenja narkodilera širom Srbije, da je dosada privedeno 128 osoba, a takođe posebnu pažnju pridaju izjavi potpredsednika Aleksandra Vučića da će nastati pakao za sve narkodilere širom Srbije.

Bosanski Dnevni Avaz takođe je intenzivno pratio akciju “ Grom 1” isa posebnim akcentom na izajvu Aleksandra Vučića da bi do kraja dana trebalo da ubde uhapšeno oko 500 narkodilera širom Srbije.

Makedonski mediji Kurir.mk vest o razbijanju narkomreže u Srbiji počinje sa naslovom Grom udario na dilere uhapšeno 128 osoba, a Utrinski vesnik prenosi vest da je srpska policija uhapsila 126 dilera narkotika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track