LIČNI OGLASI: Analni seks je obavezan, platiću ti 100 evra
Foto: Damir Dergišavić

Kurir otkriva: Šta se sve traži i nudi na internetu

LIČNI OGLASI: Analni seks je obavezan, platiću ti 100 evra

Društvo -
Nepristojna ponuda: Novinarki koja se javila na oglas „Sponzor za devojke“ oženjeni otac iz Svilajnca ponudio viđanje jednom nedeljno, kazao da ima „kamaru“ zainteresovanih i da ne može sve da postigne

BEOGRAD - Nepristojne ponude preplavile internet.- Za jedan seksualni odnos dobićeš 100 evra. Ja živim u Svilajncu, ali ću te sačekati na autobuskoj stanici u Velikoj Plani i tu ćemo ići u jedan motel. Platiću ti sve troškove puta. Cifra od 100 evra važi za prvi sastanak, onda plaćam 1.000-2.000 dinara i devojke na to pristaju. Pošalji mi tvoje fotografije da vidim kako izgledaš.Plaća po dogovoruOvo je novinarki Kurira ispričao izvesni Dragan iz Svilajnca, jedan od mnogih koji na različitim sajtovima nude novac u zamenu za seksualne usluge. Dragan je na sajtu Oglasi-mali. com postavio svoj oglas, u kom traži devojke zainteresovane za intimno druženje uz novčanu nadoknadu. Novinarka se predstavila kao Maja koja želi da zaradi i lepo se provede.- Mladić situiran, zgodan želi da mu se javi devojka zainteresovana za intimno druženje uz novčanu nadoknadu. Cena koju plaćam je 100-150 evra za nekoliko sati druženja, zavisi od dogovora. Diskrecija. Plaćam po dogovoru. Želim da mi se javi devojka koja je zainteresovana da ima diskretnog sponzora s kojim bi se viđala povremeno, kad se dogovorimo - ovako glasi oglas naslovljen „Sponzor za devojke“, koji je postavio Dragan.Kad mu je novinarka tražila da joj detaljnije objasni svoju ponudu, on joj je prvo zatražio da opiše sebe, a onda joj je naglasio da je analni seks obavezan.- Koliko si visoka, kako izgledaš, koja ti je boja kose? Super, slične smo visine. Može, ti pošalji sliku, a onda ćemo da se vidimo sledeće nedelje, pošto sam sad zauzet oko žene i deteta. Samo da znaš da vas ima kamara. Ne mogu da postignem sve zbog svoje supruge. Jednom nedeljno uspem da se izvučem, da dam sebi malo lufta, a ženi kažem da idem na službeni put - kaže Dragan i naglašava da on pruža „kompletnu uslugu“.- Da odmah razjasnimo sve na početku - analni seks je obavezan. Je l‘ ti to radiš? Bez toga nemoj ni da dolaziš - naglasio je Dragan.Nema kontrole oglasaNakon nekoliko dana pozvali smo Dragana, predstavili se kao novinari Kurira, ali je on odmah prekinuo vezu i više nije bio dostupan.Advokat Stevan Jakovljević kaže da niko ne kontroliše oglase koji se svakodnevno objavljuju.- Nažalost, takve oglase niko ne kontroliše jer ta vrsta spada u lične oglase. Moglo bi to da se podvede pod krivično delo, ali, nažalost, niko se ne bavi time - kaže advokat Jakovljević.Nenad Cvetković, urednik sajta Oglasi MN, kaže da urednici odlučuju šta će se pojaviti na sajtu, kao i da svakoga dana stižu oglasi neprihvatljive sadržine.- Strašno je šta sve stiže! Mi zaista gledamo da objavimo najpristojnije oglase. Prosto ne možete to izbeći, jer na svim sajtovima ima takvih oglasa. Ali najgore od svega je to što ljudi zaista svašta šalju - kaže Cvetković.

ČINJENICEPonude preplavile internet- Na mnogim domaćim sajtovima koji se bave oglašavanjem mogu se naći muškarci i žene koji traže ili nude novac za seksualne usluge.- Ima onih koji direktno iznose svoju ponudu, ali i onih koji je „pakuju“ u prihvatljiviju formu.- Na sajtu OglasiMN naišli smo na ponudu u kojoj devojka traži „galantnu gospodu za druženje“, kao i „situiranog gospodina“ koji traži devojku željnu „lepog i lagodnog života“.- Beograđanka, 19 godina, atraktivna, fotomodel, 175/55, želi intimno druženje sa galantnim muškarcem - napisala je izvesna Ivana.- Brineta, 26 godina, traži galantnog gospodina za druženje. Cena 150 evra - ponudila je korisnica potpisana kao Beograđanka.

NajsvežijeŠTA SE JOŠ TRAŽI- Seksualni partner na duže staze bez novčane nadoknade- Svingeri- Transvestiti- Starije dame za intimno druženje uz nadoknadu- Žene sa sela za brak- Ženska osoba sa kojom će izgubiti nevinost

Zadovoljna rodbinaTREBA MI DEVOJKA NA DAN ZA SVADBURešenje za svoj problem na ovim sajtovima potražio je i izvesni Miloš, koji nema s kim da ide na svadbu.- Ja sam običan, normalan, okej dečko, 29 godina. Molim da se javi devojka koja bi želela da budemo par na jedan dan i odemo na svadbu, da igramo, pevamo, jedemo, pijemo i dobro i opušteno se provedemo - napisao je Miloš i dodao da to radi kako bi rodbina bila zadovoljna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track