AVANTURISTA: Čeda grize bambus, bilduje i roni!
Foto: Kurir štampano

Kurir ekskluzivno objavljuje dosad neviđene fotografije lidera LDP

AVANTURISTA: Čeda grize bambus, bilduje i roni!

Društvo -
Odakle ti lova, frajeru: Slike koje objavljujemo potvrđuju da Čedomir Jovanović živi život o kojem mi, obični smrtnici, možemo samo da sanjamo
1 / 9 Foto: Kurir štampano

BEOGRAD - Kad bi svi dramaturzi ovako živeli...Lider LDP Čedomir Jovanović nikad nije krio ljubav prema ekstremnim sportovima niti pokušavao da sputa svoj avanturistički duh. Njegova golišava fotografija sa Akonkagve zagolicala je maštu mnogim damama. Ipak, dosad neviđene fotografije Jovanovića koje Kurir objavljuje „golicaju“ zdrav razum i nameću pitanje kako diplomirani dramaturg s pokojim danom radnog staža i pozamašnim stažom u maloj opozicionoj stranci sebi može da priušti te silne avanture.Prema slikama koje objavljujemo, lider LDP, može se reći, ima pregršt slobodnog vremena, pa tako i za planinarenje, ronjenje, vežbanje, ali i da pozira s bambusom u zubima. Ipak, Jovanovićev hedonizam i ljubav prema ekstremnim sportovima imaju cenu, pa je za sve ovakve vratolomije potreban i te kako pozamašan konto u banci, čak i njemu koji sebe u poslednje vreme više voli da naziva biznismenom nego političarem i poslanikom. Da živi samo od poslaničke plate, ovako nešto sebi sigurno ne bi mogao da priušti. Sudeći po fotografijama, malo mu je i ženina privatna firma kad na grbači pride imaju četvoro dece i peto na putu. Čedo, blago tebi, kad je o finansijama reč, ti si odavno dostigao evropski standard.

1.Čovek-riba

E, ovo je već fotka za plakat holivudskog blokbastera. U ronilačkom odelu, s vrećom na leđima, šlemom, sajlom za spasavanje oko struka, samo mu glava viri iznad vode dok zamišljeno gleda u nepoznato... Džejms Bond, pa naš Čedomir.

2.Oženi me

Studentkinje su nekad uzdisale za mladim, siromašnim i krivozubim studentom. Kako se sve promenilo.

3.Militari fazon

Netaknuta priroda, jezerce, dve boje vode... Militari pantalone i majica, „opasne“ naočare, vojnički podšišan, Stalone da mu pozavidi na „luku“. Ti, Čedomire, znaš zašto živiš!

4.Pis of, brader

Mada bi ovde trebalo da piše - mir, žene. To samo ja i moj drug poziramo na planini. A to što smo u uskim kombinezonima, što su mi izvajani bicepsi u prvom planu, to nije važno. Šalim se, naravno da je važno. Pa zato sam se i skinuo. A za cenu našeg uživanja ne pitajte, od toga bi vam se tek zavrtelo u glavi.

5.Hiljade i hiljade

sklekova Triceps u gro planu... Ogroman ranac na leđima, naravno, opet šlem - ni Mrkonjić nema toliko slika s njim, u tesnom kombinezonu... A mogao bi da organizuje i neku ekspediciju po srpskim rudnicima, pa da vidi kako rudari žive i treba li im nešto.

6.A sad malo „gruvam“

noge Neki Jovanovićevi prijatelji kažu da je lider LDP oduševljen svojim telom, ali da nije sasvim zadovoljan nogama. Misli da su previše tanke. E, ti nezahvalni muškarci...

7.Još samo malo

Ovde je Jovanović sa četom na planini. Probijaju se kroz granje, penju se strmim putem... Eh, da je ovo video Radoš Bajić pre snimanja „Ravne gore“.

8.Pis of, brader, 2. deo

I dok holivudske dive dižu dva prsta na crvenom tepihu pozivajući na mir, Jovanović je prekopirao pozdrav i „poslao“ poruku sa obale jezera u sumrak dana.

9.Na krovu sveta

Kao da sedi kod tetke u mekoj fotelji i čeka šoljicu toplog čaja... Opušteno, kao da to radi svaki dan, Jovanović je na ovoj slici pozirao na vrhu planine.

10.Samo da se pohvalim

Jovanović u teretani s rukom u gipsu. Pitate se šta je drama? I mi smo kad smo videli sliku, ali verovatno je čovek hteo da pokaže da za njega nema stajanja, da je teretana njegov drugi dom i da radi na svom zmijskom telu čak i kad je povređen. Aplauz od Nade Macure.

SUTRA U KURIRU: Nikad objavljene fotke Čedine žene Jelene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track