APEL: Gutaču eksera potrebne injekcije

Čuveni Kareli danas živi u bedi

APEL: Gutaču eksera potrebne injekcije

Društvo -
Dok sam bio gutač eksera i bicikala, svima sam pomagao, svi su me voleli, a sad kad sam bolestan i star, ostao sam potpuno sam. Jedva preživljavam. Od penzije jedva kupim hranu, a za te injekcije mi treba 22.000 dinara, koje nemam - priča nesrećni Kareli

BEOGRAD - Bez dinara!Branko Crnogorac (82) iz Apatina, poznatiji kao Kareli, prethodnih decenija proslavio se gutajući sijalice, eksere, viljuške i kašike. Bio je poznat kao jedinstveni medicinski fenomen, o kojem su mnogi pričali i u neverici gledali kako jede sve što mu padne pod zub. Sad kad je u dubokoj starosti, slavni Kareli ostao je sam i zaboravljen od svih, a zbog teške bolesti mora da prima skupe injekcije, za koje nema novca.- Dok sam bio gutač eksera i bicikala, svima sam pomagao, svi su me voleli, a sad kad sam bolestan i star, ostao sam potpuno sam. Jedva preživljavam. Od penzije jedva kupim hranu, a za te injekcije mi treba 22.000 dinara, koje nemam - priča nesrećni Kareli.Kareli je svoj neobičan dar otkrio kao veoma mlad, a iz vojske je izbačen kad je za obrok pojeo čak 30 porcija pasulja i šest vekni hleba. Nakon toga prešao je na metal, kašike, viljuške, eksere, žilete, sijalice, a jednom prilikom je čak pojeo i ceo bicikl. Neobičan režim ishrane je ipak ostavio posledice. Njemu je odstranjeno dve trećine želuca, na stomaku ima benignu izraslinu tešku osam kilograma, i otežano hoda zbog proširenih vena.(S. S.)

Uplatite koliko možetePOTREBNO 22.000 DINARAInjekcije koje Kareli treba da prima koštaju oko 22.000 dinara, ali on nema novac da ih kupi.- Ako ima ljudi koji bi hteli da mi pomognu, bio bih im zahvalan do kraja života - priča Crnogorac. Svi koji žele da pomognu, novac mogu da uplate na njegov račun u Komercijalnoj banci na broj: 205900101724570754, na ime Branko Crnogorac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja