ANTIĆ PROBIJA SNEŽNU BLOKADU: Idem u Zrenjanin, ne mogu da sedim u Beogradu i čekam!
Foto: Beta

Ministar saobraćaja u akciji

ANTIĆ PROBIJA SNEŽNU BLOKADU: Idem u Zrenjanin, ne mogu da sedim u Beogradu i čekam!

Društvo -
Svoju nameru objavio je na Tviteru na kojem je objavio i fotografiju zavejanog druma ka Zrenjaninu. Ministar je noćas dao nalog da se zbog naglog pogoršanja vremenskih prilika u Vojvodini privremeno zatvore pojedini putni pravci za teški teretni saobraćaj

BEOGRAD - Aleksandar Antić, ministar saobraćaja Vlade Srbije koja je trenutno u ostavci i nekadašnji predsednik Skupštine grada Beograda, krenuo je jutros put Zrenjanina, u pomoć zavejanim putnicima na putu Perlez-Stajićevo.

"Približavam se Zrenjaninu. Znam da moje prusustvo neće mnogo pomoći, ali ne mogu da sedim u Beogradu i čekam", napisao je ministar na svom Tviter nalogu na kojem je objavio i fotografiju snegom prekrivenog puta ka Zrenjaninu.

U međuvremenu je javljeno da Antić i vršilac dužnosti generalnog direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak, pokušavaju da sa mehanizacijom probiju blokadu puta Stajićevo-Perlez na Zrenjaninskom putu, i stignu do ljudi zarobljenih u automobilima.

Izuzetno jak vetar, orkanske jačine, pravi smetove i dodatno otežava situaciju na ovom delu Zrenjaninskog puta. Jačina vetra je u pojedinim momentima tolika da može da pomeri automobil koji stoji.

Antić je u saradnji sa MUP-om noćas dao nalog da se zbog naglog pogoršanja vremenskih prilika u Vojvodini, privremeno zatvore pojedini putni pravci za teški teretni saobraćaj, a iz Puteva Srbije danas apeluju da svi koji idu od Beograda ka Zrenjaninu uopšte ne idu ovim putem.

http://www.youtube.com/watch?v=SPU2426n9r8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track