Zajednička vežba ruskih i srpskih specijalaca!
Foto: WWW.eur.army.mil, Sajt Vojska Srbije

Razgovor u Pančevu

Zajednička vežba ruskih i srpskih specijalaca!

Društvo -
Delegacija oružanih snaga Ruske Federacije predvođena komandantom 106. vazdušno-desantne divizije posetila je Specijalnu brigadu Vojske Srbije.

PANČEVO - Predstavnici oružanih snaga Rusije i Vojske Srbije razgovarali su u Pančevu o mogućnostima za realizaciju zajedničke vežbe specijalnih jedinica dve države. Delegacija oružanih snaga Ruske Federacije predvođena komandantom 106. vazdušno-desantne divizije pukovnikom Dmitrijem Valerjevičem Glušenkovim posetila je Specijalnu brigadu Vojske Srbije.

U kasarni "Rastko Nemanjić" goste iz Rusije primio je komandant Specijalne brigade brigadni general Jelesije Radivojević, navela je Vojska Srbije u saopštenju na svom sajtu.

"Dve delegacije razgovarale su o mogućnostima za realizaciju zajedničke vežbe specijalnih jedinica Oružanih snaga Ruske Federacije i Vojske Srbije i unapređenju bilateralne vojne saradnje", navodi se u saopštenju.www.kuRuska delegacija potom je prisustvovala prikazu dela sposobnosti Specijalne brigade, a posetu nastavlja sutra, obilaskom 63. padobranskog bataljona Specijalne brigade u Nišu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track