HUMANO: Otvoren žiro račun za donacije majci malih bliznakinja!
Foto: Dado Djilas

Sve više ponuda za pomoć

HUMANO: Otvoren žiro račun za donacije majci malih bliznakinja!

Društvo -
Iz Australije sam dobila novac za kupovinu veš-mašine, a jedna porodica mi je ponudila i pomoć u pronalaženju posla, objašnjava ova nesrećna žena

BEOGRAD - Više joj lonac za kupanje beba neće trebati!

Posle objavljivanja potresne priče o Dragani Milovanović (42) iz Vinče, koja radi na deponiji kako bi sa 400 dinara, koliko dnevno zaradi sakupljajući flaše, prehranila sebe i svoje petomesečne bliznakinje, našoj redakciji se javilo mnogo ljudi spremnih da joj pomognu!Iz Kuršumlije je stigla i ponuda za brak, koju je Dragana odbila, o čemu je Kurir takođe pisao, kao i brojni telefonski pozivi naših dobročinitelja iz inostranstva, koji su zvali s namerom da pošalju novac. Takođe, na adresu kuće koju ova hrabra žena zakupljuje dolazili su Beograđani s rukama punim darova, a da bi se olakšala mogućnost da se pomogne ovoj samohranoj majci i njenim bebama Mariji i Marijani, u banci je otvoren i žiro račun.- Prezadovoljna sam, mnogo vam hvala! Zahvalila bih svima koji su me posetili i koji su mi na bilo koji način pružili utehu, nadu, pomoć. Posebno mi je drago što sam tom prilikom stekla i buduće kumove, koji će krstiti moje devojčice. Oni su mi doneli pun paket garderobe, cucle, flašice, hranu, sredstva za higijenu, pelene, korito za kupanje beba... Iz Australije sam dobila novac za kupovinu veš-mašine, a jedna porodica mi je ponudila i pomoć u pronalaženju posla - objašnjava ova nesrećna žena, koja se pribojava da zbog rada na deponiji ne ugrozi zdravlje svoje dece. Da podsetimo, kako bi imala dovoljno za pelene na komad i mleko za bebe, Dragani često ne ostane novca za kupovinu hrane, pa se desi da upravo na smetlištu sebi pronađe neophodan obrok.(S. I.)

Pomozimo!Svi koji žele i koji su u prilici da materijalno pomognu Dragani Milovanović mogu to da urade uplatom na žiro račun 205-9011005274847-80, koji je otvoren na njeno ime u Komercijalnoj banci.Za one koji uplatu vrše iz inostranstva postojii devizni račun u Komercijalnoj banci - KOBBRSBG, RS35205903102059859543, Ulica Svetog Save 14, 11000 Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track