Najnovije vesti

Ministar Vulin čestitao zaposlenima u Srbiji 1. maj
Foto: Beta

Praznik rada

Ministar Vulin čestitao zaposlenima u Srbiji 1. maj

Društvo
16:38h
Radnička klasa Srbije i ovaj praznik dočekuje sećajući se boljih vremena, ali i nadajući se da dolaze dani sa više posla i više pravde. U ime Ministarstva i svoje lično ime čestitam nam dan radničkog ponosa i želim da svi zajedno istrajemo u borbi za bolju i pravedniju Srbiju, naveo je ministar

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i invalidska pitanja Aleksandar Vulin, čestitao je zaposlenima u Srbiji 1. maj, Međunarodni praznik rad.

"Radnička klasa Srbije i ovaj praznik dočekuje sećajući se boljih vremena, ali i nadajući se da dolaze dani sa više posla i više pravde. U ime Ministarstva i svoje lično ime čestitam nam dan radničkog ponosa i želim da svi zajedno istrajemo u borbi za bolju i pravedniju Srbiju", ističe se u čestitki.

Vulin, takođe, poručio da Srbiju čekaju "ozbiljne i suštinske reforme u okviru kojih je i donošenje novog Zakona o radu, u duhu nove socijalne politike i u interesu i poslodavaca i zaposlenih", navodi se u saopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i invalidska pitanja.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...