Ministarki Mihajlović direktori danas podnose izveštaj
Foto: Nebojša Mandić

Poslednji dan

Ministarki Mihajlović direktori danas podnose izveštaj

Društvo -
Direktori javnih preduzeća, akcionarskih društava, direkcija i uprava treba da dostave kratak izveštaj u kojem će predstaviti najvažnije poslove i projekte, ključne probleme sa predlozima rešenja

BEOGRAD - Danas ističe rok do kada su direktori državnih preduzeća u nadležnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture dužni da resornom ministru dostave izveštaj o poslovima na kojima rade, kao i planiranim budućim projektima.

Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorani Mihajlović direktori javnih preduzeća, akcionarskih društava, direkcija i uprava do 5. maja treba da dostave kratak izveštaj u kojem će predstaviti najvažnije poslove i projekte na kojima trenutno rade, ključne probleme sa predlozima rešenja i strateške projekte na kojima će raditi u naredne dve do tri godine.

To im je naloženo na sastanku koji su pre pet dana održali sa Mihajlovićevom koja im je prenela da će svi državni organi i preduzeća, čiji je vlasnik država, morati da se usklade sa politikom Vlade i da zbog teške situacije u državi neće biti razumevanja za propuste u upravljanju.

Na sastanku je dogovoreno da će sva državna preduzeća u nadležnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture ubuduće raditi u stalnoj koordinaciji sa Ministarstvom, a redovni sastanci s ministrom Zoranom Mihajlović održavaće se jednom mesečno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track