Luksuz bliži nego ikada
Foto: Pr

Luksuz bliži nego ikada

Društvo -
Poštovani prijatelji, dragi naši putnici i ljubitelji putovanja ove godine Vam je luksuzno letovanje još bliže uz Vašu poznatu i pouzdanu turističku agenciju Travelland
1 / 2 Foto: Pr

Kao što znate, turistička agencija Travelland posluje već 18 godina. Osnovana je 30.04.1996. godine. Od tada, stvorena je politika preduzeća TRAVELLAND koja našim gostima pruža standard kvaliteta turističke usluge. To potvrđuje sve veći broj stalnih gostiju, a dobitnici smo i Excellent sertifikata za bonitet koji dodeljuje Privredna komora Srbije. Osnova sertifikata je kreditni izveštaj I redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface. Upravo ovaj sertifikat garantuje sigurnost našim klijentima za uložen novac. Specijalizovani smo za Grčko primorje, posebno poluostrvo Halkidiki. Tim TRAVELLAND-a čine mladi i nadasve iskusni ljudi koji predstavljaju ekipu čija je motivacija da svaki putnik ima nezaboravno putovanje. Bili smo sponzori raznih televizijskih emisija i podržali smo razne humanitarne akcije i donacije. Za Vas organizujemo godišnje odmore u zemlji i inostranstvu, grupna i individualna putovanja, kongrese i sajmove i nudimo prodaju avio karata za sve destinacije po najpovoljnijim cenama.

Naši putnici znaju da turistička agencija Travelland nudi obilje kvalitetnih i povoljnih letnjih putovanja. Tako je i ovog puta. U ponudi su i dalje hoteli u Grčkoj po neverovatno povoljnim cenama i last minute ponudama do čak 40%. Možete letovati na Vašem omiljenom Halkidikiu zatim Atini, Kavali, Solunu, Paraliji i grčkim ostrvima. Agencija Travelland čini postojeće popuste još većima tako što za svoje goste nudi dodatni ’agencijski popust’ od 3% na svaku hotelsku ponudu. Bitno je i naglasiti da agencija Travelland čini svoju uslugu kvalitetnijom time što je direktno ’on-line’ u vezi sa rezervacionom sistemima hotelijera iz inostranstva, pa tako u svakom trenutku agenti mogu proveriti raspoloživost mesta, izvršiti rezervaciju i garantovati sigurnost rezervisanog aranžmana. Iz ponude hotela izdvajamo Porto Carras Meliton Hotel 5* i Porto Carras Sithonia Hotel 5* koje možete rezervistati uz popust do 23%. Samo u agenciji Travelland imate specijalne ponude za porodice gde su dvoje dece gratis, kao što je hotel Alexandra Beach 4* na Tasosu. Međutim, Vaša agencija je specijalno za Vas učinila luksuz još bližim i omoćila ponudu od 33% popusta kao i da troje dece uživa na moru gratis u luksuznom hotelu Anastasia Resort 5*na Halkidikiu. Već poznat i popularan hotel Elinotel Apolamare 5* nudi svojim gostima boravak uz popust od 23%. Trend ekskluzivne i jedinstvene ponude hotelskih popusta, agencija Travelland nastavlja i kada je u pitanju hotel Pelli 3* u Pefkohoriu, koji nudi svojim gostima popust do 40% i cenu od 28eur dnevno po osobi za uslugu polupansiona. ’Last minute’ popusti za većinu hotela važe do 20.06.2014. Zato je bitno požuriti i iskoristiti najviše.

Opustite se i u apartmanima. Naši gosti znaju da njihova agencija Travelland ima najbolju ponudu apartmana na Halkidikiu, posebno u Pefkohoriu, koji je omiljen među turistima iz Srbije. Činjenica da je agencija Travelland prepoznatiljiva po ponudi smeštaja u Pefkohoriu, predstavlja i obavezu da pored najbolje imamo i najpovoljniju ponudu. Osim ’last minute’ ponude i popusta do 20% za smeštaj u apartmanima do 20.06.2014., gostima smo omogućili da uz specijalne paket aranžmane sa uključenim prevozom u junu, julu i avgustu letuju po neverovatnoj ceni od 89eur po osobi za 10 noćenja. Paket aranžmani su u ponudi i za apartmane u Haniotiu, Nea Rodi i Dionisos beach-u. Agencija Travelland Vam pored Grčke, nudi i ostale destinacije za letovanje kao što su Tunis, Egipat ili Dubai ali i daleke i egzotične destinacije.Osim na letovanje, turistička agencija “Travelland” Vas i dalje vodi na putovanja po evropskim i svetskim metropolama. Pođite sa nama na već poznato putovanje u Veneciju po ceni od 79eur po osobi ili Rim po ceni od 145eur po osobi i to već ovog meseca. Upoznajte sa nama i ostale gradove kao što su Barselona, Pariz, Istanbul, Lisabon, Amsterdam….Želimo da Vam približimo svaku destinaciju, pomognemo u izboru i da se zajedno radujemo odlasku na putovanje. Dođite do naših prostorija u Dobračinoj 43 ili nas posetite na našoj web stranici www.travelland.rs. Sigurni smo da ćete naći putovanje iz svojih snova!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track