SKUPLJI TELEFON: Pretplata za fiksni od avgusta 659 sa PDV
Foto: Shutterstock

Novi cenovnik Telekoma

SKUPLJI TELEFON: Pretplata za fiksni od avgusta 659 sa PDV

Društvo -
Ranije impulsno tarifiranje zameniće tarifiranje poziva po minutu. U mesečnu pretplatu će biti uključeno 150 besplatnih minuta za razgovore ka svim korisnicima fiksne telefonije u domaćem saobraćaju

BEOGRAD - Kompanija Telekom Srbija uvodi promene u fiksnoj telefoniji uz korekciju cena pretplate i načina tarifiranja.Istovremeno, kako saopštava ova kompanija, BOX paketi će biti unapređeni i prilagođeni različitim potrebama korisnika.Mesečna pretplata za fiksnu telefoniju od avgusta meseca iznosiće 659 dinara sa PDV-om, umesto sadašnjih 516 dinara (sa PDV-om), navode u Telekomu.

Ranije impulsno tarifiranje zameniće tarifiranje poziva po minutu. U mesečnu pretplatu će biti uključeno 150 besplatnih minuta za razgovore ka svim korisnicima fiksne telefonije u domaćem saobraćaju.

Umesto mesne i međumesne tarife, kao i tarifa za slabiji i jači saobraćaj, celokupna mreža fiksne telefonije predstavljaće, kako je navedeno, jedinstvenu nacionalnu zonu i pozivi ka fiksnim telefonima u Srbiji, bez obzira na pozivni broj, tarifiraće se po jedinstvenoj ceni od 1,2 dinara sa PDV-om po minutu razgovora tokom celog dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track