VOJNA VEŽBA: Srpski i ruski borbeni avioni zajedno na nebu 2015!
Foto: Zorana Jevtić

VOJNA VEŽBA: Srpski i ruski borbeni avioni zajedno na nebu 2015!

Društvo -
Ruska vojna delegacija prisustvovala je najvećoj ovogodišnjoj vežbi pripadnikam Vojske Srbije - Ravanica 2014, čiji je cilj bio da se unapredi obučenost komandi u procesu planiranja, organizovanja i izvodenja operacija

MOSKVA - Ruske i srpske vazdušne snage održaće zajedničke taktičke vazdušne vežbe 2015. godine, saopštila je danas Pres služba ruskog Ministarstva odbrane.

Komandant ruskih vazdušnih snaga, general major Sergej Kobilaš, boravio je u Beogradu i sastao se sa zamenikom načelnika Generalštaba Vojske Srbije, general-potpukovnikom Jovicom Draganićem, i komandantom Vazduhoplovstva i PVO Vojske Srbije general-majorom Rankom Živakom, sa kojima je razgovarao o bilateralnoj saradnji, vojno-taktičkoj saradnji i izvođenju vazdušnih vežbi 2015. godine, preneo je Itar-tas.

Ruska vojna delegacija prisustvovala je najvećoj ovogodišnjoj vežbi pripadnikam Vojske Srbije - Ravanica 2014, čiji je cilj bio da se unapredi obučenost komandi u procesu planiranja, organizovanja i izvodenja operacija, navedeno je u saopštenju Pres služba ruskog Ministarstva odbrane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track