Gašić: Još 19.500 pripadnika vojske čeka na stanove
Foto: Gasic, Stanovi, Tanjug

Ministar odbrane

Gašić: Još 19.500 pripadnika vojske čeka na stanove

Društvo -
Nadam se da ćemo vrlo brzo da dođemo do novih stambenih jedinica. S Republičkom direkcijom pregovaramo o dodatnih 100 stanova koji bi trebalo da budu dodeljeni do kraja septembra, rekao je ministar

BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas u Beogradu da još oko 19.500 pripadnika Vojske Srbije i ministarstva čeka na rešavanje stambenog pitanja i da postoji problem sa izdavanjem upotrebnih dozvola.

Gašić je prilikom dodele ključeva 24 stana u naselju Stepa Stepanović u beogradskom naselju Voždovac rekao da se posle 101 dana rada nove vlade, ministarstvo na čijem je čelu približava cifri od oko 1.000 stanova koliko je do sada dodeljeno. "Nadam se da ćemo vrlo brzo da dođemo do novih stambenih jedinica. S Republičkom direkcijom pregovaramo o dodatnih 100 stanova koji bi trebalo da budu dodeljeni do kraja septembra", rekao je ministar.

Kako je objasnio, postoji problem s velikim brojem upotrebnih dozvola koje još nisu izdate i najavio promene u Vojnomedicinskom centru i nadležnoj direkciji. Prema njegovim rečima, u Beogradu se radi na tri lokacije - u Zemunu, Batajnici i Bežanijskoj Kosi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track