Profesor lagao da ćemo se venčati

Seks-skandal u Tehničkoj školi „15. maj“ u Prokuplju

Profesor lagao da ćemo se venčati

Društvo -
Učenica J. M., besna na profesora s kojim je imala seksualne odnose godinu dana, svoju ljubavnu vezu obelodanila pred rukovodstvom škole, a kao dokaz priložila SMS poruke

PROKUPLJE - Neuzvraćena ljubav.

Protiv profesora elektrotehnike M. P. (38) iz Vranja, koji predaje u Tehničkoj školi „15. maj“ u Prokuplju, pokrenut je disciplinski postupak zbog sumnje da je bio u vezi s sedamnaestogodišnjom učenicom J. M. i na taj način prekršio Zakon o osnovnom sistemu obrazovanja.

Nezapamćeni skandal o kom bruji Prokuplje izašao je na videlo pošto je, navodno, profesor prekršio obećanje dato učenici da će se razvesti i oženiti njom i saopštio joj da ga sačeka 10-15, godina dok mu deca ne odrastu!

Iskrena ljubav- Volim ga. Stalno smo se viđali. Obećavao je da će se razvesti, a pošto to nije činio, nisam više mogla da ćutim, već sam sve priznala. Čak sam i s njegovom suprugom kontaktirala, ali mi ona nije poverovala. Sledeći put sam je pozvala i ostavila otvorenu slušalicu dok sam s njim pričala u kolima, kako bi se uverila da je sve to istina. Niko me nije terao da budem s njim. I sada bih se udala za njega - rekla je za medije učenica J. M.

Škola je odmah posle šokantnih saznanja o svemu obavestila policiju, a profesora suspendovala i protiv njega pokrenula disciplinski postupak. Međutim, kako saznajemo, prokupačko tužilaštvo nije ni pozvalo učenicu da svedoči, već je njenu krivičnu prijavu odbacilo.

- Sve što je u našoj nadležnosti, mi smo učinili. Škola nas je upoznala sa celim slučajem, posle čega su saslušani svedoci i predmet predat tužilaštvu - rekli su u prokupačkoj policiji, dok su u Tehničkoj školi kratko saopštili da je u toku disciplinski postupak protiv profesora M. P. i da se do njegovog okončanja neće izjašnjavati.

(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja