SRPSKI MEDIJUM: Vidovita Kraljevčanka rešila ubistvo u Nemačkoj!
Foto: Facebook

Otkrila ubicu

SRPSKI MEDIJUM: Vidovita Kraljevčanka rešila ubistvo u Nemačkoj!

Društvo -
Milena Kovačević vidovitim sposobnostima zadivila tamošnje stručnjake i javnost. Odobren joj rad kao medijumu, proveravali je doktori nauka, parapsiholozi... Primljena na Akademiju za ezoteriju

Hadži Milena Kovačević, Kraljevčanka koja već dugo godina živi u Gelzenkirhenu, u Nemačkoj je poznata kao vidovnjakinja, a njen dar je koristila i policija za rešavanje slučaja ubistva, prenose Novosti.

"Predosećaj šta će se u budućnosti dešavati dolazio je spontano. Pravila sam skice svojih predosećaja. Ćerka naših prijatelja ozbiljno se razbolela i oni su je jednostavno sakrili. Osetila sam to i upitala ih zašto to rade. Posle nekog vremena bilo joj je bolje. I ja sam bila šokirana. Dar koji imam nema nikakve sličnosti sa proricanjem budućnosti, gatanjem i vračanjem. Jednostavno, ponekad osetim šta će se dogoditi i onda reagujem", kaže Kraljevčanka.

Posle provera njenih sposobnositi, u kojima su učestvovali doktori nauka, psihijatri, sveštenici i parapsiholozi, odobren joj je rad kao medijumu.

Primljena je i na Akademiju za ezoteriju, a o njoj je snimljena celovečernja reportaža na nemačkom televizijskom kanalu ARD, posle otkrića jednog od najintrigantnijih ubistava. Naime, kada je istraga bila na mrtvoj tački, Milena je otkrila zapanjujuće detalje i zajedno sa policijom i javnim tužiocem privela istragu kraju.

"Tražili su ubicu 24-godišnje Portugalke koju je neko nožem krvnički izbo u parku. Zabavljala se sa vlasnikom privatne filmske kuće, koji je radio na ARD-u. On me je i zamolio da pomognem. U početku sam odbijala, a onda su počele da se pojavljuju vizije šta se dogodilo. Njen bivši suprug je ubio. Posle mojih sugestija našli su njenu sandalu, vokmen... Kao u krimi filmovima, otišli smo ubici u kuću", priseća se Kraljevčanka.

Milena je učestvovala i u pronalaženju ubice čuvenog multimilijardera iz Diseldorfa. Angažovao ju je njegov advokat i list „Bilcajtung“.

"Odmah sam znala da sa takvim zlikovcima ne možemo da izađemo na kraj i došla sam u Srbiju. Trećeg dana su mi javili da je advokat ubijen i da bi trebalo da se sklonim na izvesno vreme. To sam i uradila, a onda sam doživela par sličnih situacija i prestala time da se bavim", navodi vidovita Kraljevčanka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track