HUMANOST NA DELU: Pomozimo deci kojoj je pomoć najpotrebnija

Ministarstvo trgovine i Adrija medija grupa organizuju donatorsko veče

HUMANOST NA DELU: Pomozimo deci kojoj je pomoć najpotrebnija

Društvo -
Susret donatora održaće se 5. februara u 19 časova u hotelu „Falkenštajner“. Večeri će prisustvovati ministri Rasim Ljajić, Željko Sertić i Aleksandar Vulin

BEOGRAD - Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u četvrtak 5. februara, pod medijskim pokroviteljstvom „Adrija medija grupe“, organizuje donatorsko veče za pomoć deci bez roditeljskog staranja i deci ometenoj u razvoju.Susret donatora održaće se u hotelu „Falkenštajner“, Bulevar Mihaila Pupina 10K, s početkom u 19 časova. Zvanice će dočekati Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, a ovom humanitarnom događaju prisustvovaće ministar privrede Željko Sertić i ministar rada Aleksandar Vulin. Pozvano je i više od 200 kompanija iz Srbije.

Briga i poštovanje- Želimo da napomenemo da je humanitarna akcija koju pokrećemo veoma važna jer skreće pažnju javnosti na to da u našem društvu žive i deca o kojoj se malo ko brine i da bi svi trebalo da se angažujemo na tome da ona budu deo našeg svakodnevnog života, jer ona to i jesu. Humanost je, pre svega, briga o onima koji nisu u mogućnosti da zadovolje svoje osnovne ljudske potrebe, to je aktivan odnos prema ljudskim vrednostima, poštovanje ličnosti svake osobe i osnaživanje njenih potencijala - poručili su u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija.U ovom ministarstvu su dodali i da će uvek podržati sve inicijative čiji je cilj pomoć najugroženijim i najosetljivijim članovima našeg društva.

Poziv kompanijama- Stoga, bila bi nam velika čast i zadovoljstvo da nam se, u ime svoje kompanije, pridružite na donatorskoj večeri. To će biti prilika da dodatno generišemo energiju, entuzijazam i želju za nastavkom ovakvih i sličnih akcija humanitarnog karaktera - poručili su.Kako su naveli, donacije bi trebalo da direktno budu usmerene na Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd ili Dom za decu i mlade ometene u razvoju Sremčica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track