LEP DAN: Danas sunčano, suvo i toplo, do 17 stepeni, u četvrtak sneg!
Foto: Fonet

Pogoršanje vremena već od večeras

LEP DAN: Danas sunčano, suvo i toplo, do 17 stepeni, u četvrtak sneg!

Društvo -
Posle podne i uveče na severu, tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje mestimično sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti suvo i toplo, u većini krajeva pretežno sunčano vreme, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti uglavnom slab, južni i jugozapadni. Posle podne i uveče na severu, tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje mestimično sa kišom, padom temperature i pojacanim severozapadnim vetrom. Jutarnja temperatura od dva do šest, najviša dnevna od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo.Vetar uglavnom slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko šest, najviša dnevna oko 16 stepeni. Tokom noći naoblačenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U Srbiji će u utorak, 3. marta biti hladnije, ujutro i pre podne mestimično kiša, na planinama sneg, posle podne delimično razvedravanje. U sredu, 4. marta se očekuje novo naoblačenje sa kišom, na višim planinama i sa snegom.

U četvrtak, 5. marta oblačno i hladnije mestimično sa kišom, u planinama sa snegom i lokalno obilnijim padavinama. Kiša će uz pad temperature preći u susnežicu i sneg i u nižim predelima.U petak, 6. marta prestanak padavina, do sledeće nedelje hladno i uglavnom suvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track