Najnovije vesti

LICITACIJA SLUŽBENIH AUTOMOBILA: Novi krug prodaje 9. aprila
Foto: Tanjug Sava Radovanovic

Javno nadmetanje

LICITACIJA SLUŽBENIH AUTOMOBILA: Novi krug prodaje 9. aprila

Društvo
00:00h
Pravo učešća u javnom nadmetanju imaju pravna i fizička lica koja uplate depozit u iznosu od 20.000 dinara po vozilu

BEOGRAD - Direkcija za imovinu Republike Srbije organizovaće 9. aprila drugi krug prodaje preostalih službenih državnih automobila.U oglasu objavljenom u štampi, navedneo je da su podaci o automobilima i fotografije dostupni na sajtu www.uzzpro.gov.rs, a da se mogu i razgledati 4. i 5. aprila na parkingu istočnog krila Palate Srbija.

Pravo učešća u javnom nadmetanju imaju pravna i fizička lica koja uplate depozit u iznosu od 20.000 dinara po vozilu. Na javnom nadmetanju pravo učešća imaju građani koji su ispunili uslove iz oglasa, odnosno koji su se i registrovali za učesće u nadmetanju i uplatili predviđeni iznos depozita.

Licitacioni korak za vozila čija je početna cena do 200.000 dinara iznosi 5.000 dinara, a za vozila čija je početka cena preko tog iznosa 10.000 dinara. Na prvom javnom nadmetanju, održanom 26. marta, izlicitirano je 37 automobila za oko 14,5 miliona dinara.

Ukupno je bilo ponuđeno 510 vozila, a o njihovoj prodaji odlučila je Vlada Srbije na sednici polovinom marta. Najskuplje je izlicitiran automobil marke "audi" za oko dva miliona dinara, a veliko interesovanje izazvala je "škoda oktavija" 2005, koju je koristilo JP EPS Beograd sa pređenih 151.941 kilometar, za koju je bilo zainteresovano sedam ponuđača.

Ostvarenu cenu sa javne aukcije kupac plaća odjednom u dinarima. Sredstva ostvarena prodajom su prihod budžeta Republike Srbije.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...